28 April

Hej!
Slängde ihop en ny header lite snabbt då jag insåg igår att jag hade höstbilder och julkulor o allt så nu fick de bli lite blommor och vårigt istället. Tänkte även att jag kunde passa på att svara på lite mer "To much information frågor" då jag har ganska mycket frågor kvar att svara på.
 
Senaste...
Senaste saken som fick dig att gråta? Jag började gråta när jag såg en avsnitt av Sofias änglar förra veckan, väldigt berörande var det.
Senaste gången du sa att du älskade någon? Haha måste varit till Ziggy i helgen haha 
Senaste sport du spelade? Inte gått i någon sport på 4 år ungefär och då var det ridning men tycker träning är en slags sport/aktivitet så då blir det senaste idag.
Senaste boken du läste? Läser inte "vuxen" böcker så ofta men barnböcker läser jag dagligen på jobbet så senaste boken är Djungelboken som jag läste idag på förmiddagen.
Senaste sång du sjöng? Eftersom jag inte sjunger någon annanstans än på jobbet så blir även där en barnsång. Vi sjunger ganska mycket om dagarna men tror senaste sången jag sjöng idag var matsången haha.
Senaste tv-programmet du tittade på? Såg en liten stund av Svenska Hollywood fruar för en timme sen ungefär. 
Senaste personen du pratade med? I verkligheten var det pappa men via sms Sofia.
Senaste stället du besökte? Friskis i Stan tidigare idag. 
 

26 April


Haft en bra helg på landet. Vi jobbade och drog ris hela dagen igår. Vi var 15 stycken som hjälptes åt så det gick väldigt bra. Becca och jag drog sedan ut och sprang 5km, kändes skönt efteråt. På kvällen åt vi alla pulled pork och hade de trevligt. Idag fyller pappa år så vi firade honom! Grattis bästa pappa! 
Skönt att de bara är 4 dagar att jobba denna vecka så de ska jag nog klara av.

23 April


Hej! Jag har under den senaste veckan fått en sådan kärlek för blommor och blommigt. Min bild på min dataskärm har blommor, mobilen har blommor och jag sitter och tittar på blommor på we hart it. Kanske ett vårtecken eller så är jag bara störd haha. Har i allafall varit en bra vecka med massa sol, träning och bra humör på mig. Nu taggar jag för jobb imorgon med stängning innan jag får helg. Vi åker ner till landet och ska arbeta. Ha en bra helg! 

TMI - to much information 2

Favoriter
Villket/ Vilken är din...
Favorit tv-program ? Har inget favorit tv-program just nu som går på tv.
Favoritband ? Har heller inget favoritband, lyssnar mer på soloartister 
Favorit godis sort? Choklad, choklad och åter choklad haha men lite surt också
Favoritdrink? Dricker inte så mycket drinkar men får väl säga strawberry daiquiri haha inte för att jag dricker den så ofta haha
Favoritlåt? De är ett svårt val, då jag lyssnar på så mycket blandad musik. Lyssnar på nästan all musik såsom ny och gammal
Favoritpar i någon tv-serie? Det är helt klart Nathan och Haley i One tree hill utan tvekan!
Favorit citat? Har inget favoritcitat då jag ofta tycker citat är rätt klyschiga. Hörde ett citat i veckan som jag tyckte va helt okej. "Life Will be ok in the end, and If its not ok, its not the end" 
Favorit skådespelare? Har ingen favoritskådis som jag ser alls filmer med önskar verkligen att jag hade en skådespelare jag verkligen avgudar Favorit färg? Gillar färger men på mig själv när det kommer till kläder blir det mycket svart
 Favorit mat? Finns så mycket gott så får säga: Musslor, tacos, pannkakor, min egen kycklinggryta och kött med pomme!
Favorit smycke? Bär inte smycken då jag verkligen inte är en smyckestjej men tycker mitt Tomas sabo armband är fint och önskar jag använde de oftare.. Får bli bättre på de. 

Okej detta test blev skittråkigt, har verkligen inga favoriter haha. 



11 April


Idag är det internationella syskondagen och passande nog hade ju jag och Becca bestämt att vi skulle på bio och äta på fiskmagasinet. Vi såg filmen In the Wood, jättebra film. Sen åt vi jättegoda musslor. Det har verkligen blivit en favorit hos mig, så jäkla gott. Jag älskar när jag och Becca umgås själva, vi kan verkligen prata om allt. Vi har nästan kommit fram till hur vår tatuering ska se ut nu så vi hoppas den kan va på plats kanske i slutet på maj. Längtar faktiskt och har länge velat ha en tatuering! 

10 April


Återigen fredag och ända bloggningen denna vecka haha. Jag suger verkligen på detta.. Det har i allafall varit påsklov och för första gången har jag inte varit ledig detta påsklov men de gör inget. Det har varit så lugnt denna vecka, mellan 8-10 barn totalt vilket är så skönt. Brukar va fullt annars. Har varit duktig med träningen denna vecka och hunnit med 4 pass men ska inte ligga på latsidan i helgen heller. Imorgon kväll ska Becca och jag äta på fiskmagasinet och kanske gå på bio så det blir mysigt! 

4 April


Glad påsk mina kära läsare! 
Hoppas ni haft en bra påskhelg än så länge. Jag har haft det så skönt på landet. Igår hade vi arbetsdag, lägger upp bilder från de imorgon. Idag började vi dagen med att åka och kolla på små söta kalvar. Vi ska nämligen få kor/kalvar nästa sommar, jättemysigt. Sedan blev det påskjakt, äggmålning och påsklunch! Så gott men gud vad mätt man blir. Nu ser vi på baksmällan 2, så bra film! 


2 April


Haft en väldigt mysig skärtorsdag. Började dagen med äggrullarrace på jobbet där alla förskolor ifrån området samlades och rullade varsitt ägg. Tyvärr vann vi inte men trevligt var det. Sen grillade vi korv och myste. Stängde på jobbet och fick gå därifrån en timme tidigare vilket kändes bra. Nu ska vi snart åka till landet för en mysig påskhelg. Dock känns det lite konstigt då morfar inte är med, Angelica är utomlands och David kanske kommer. Så blir lite annorlunda men blir nog bra ändå! Önskar er Glad påsk! 

TMI tag

TMI tag 1- to much information
Hittade dessa frågor på youtube där de är väldigt populärt.

Hur lång är du - 159 cm
Hur mycket väger du - Vet faktiskt inte och vill nog inte veta heller 
Har du några tatueringar , om inte vill du ha - Har inga tatueringar men vill absolut ha. Vill ha något på handleden 
Har du några piercingar - Nej inga alls
Hur gammal är du - 19 år och 4 månader 
Hur många språk talar du - Svenska och engelska och några få ord på spanska 
Vad är ditt stjärntecken - Skytt
Vad letar du efter hos en partner - Omtänksammhet och någon man kan lita på
Vilka instrument spelar du - inga är så omusikalisk de bara går .. Tyvärr
Vilken bok läser du just nu - ingen men ska börja läsa Morgan Allings självbiografi
Föredrar du hög musik eller låg musik - låg om jag ska lyssna men hög när jag springer
Vart går du om du är ledsen - till mamma eller sängen haha
Hur lång tid tar de för dig att duscha - En kvart / 20 minuter 
Hur lång tid har de o göra dig i ordning på morgonen - Ror på om jag har tidspress men annars 20 min.
Har du några rädslor - Dö för tidigt eller få en allvarlig sjukdom




1 April


1 April idag! Inte lurat någon och ingen har lurat mig haha. Igår och idag gav jag mig ut och sprang efter jobbet vilket har varit så skönt. Ja släpper alla tankar när jag springer vilket är skönt. Att jogga efter en jobbig dag är typ de bästa som finns. Plus att nu är de rätt varmt ute och ljust vilket piggar upp. Längtar tills helgen då jag ska springa på landet för går alltid mycket lättare att springa där. Nog om träning. En dag till att jobba för att sedan va långledig vilket inte kunde komma mer lämpligt! 

Vad händer med bloggen ?

Hej bloggen och återigen förlåt för dålig uppdatering. Jag är verkligen sämst och förstår inte varför jag har kvar bloggen men vill inte lägga ner den eller sluta heller egentligen. Vet inte vad de gör som gör att ja inte skriver längre. Ja tycker de ju är roligt ibland så därför har jag kommit på att jag ska svara på massa konstiga frågor om mig själv. Hittat över 100 frågor som jag tänker lägga upp lite då o då för att ni ska ha något att läsa om. Tycker själv att vissa frågor är rätt roliga. Så de börjar vi med idag. 


RSS 2.0