30 augusti

Torsdag och en vecka sedan jag skrev, dåligt av mig. 
Har inte haft något att skriva om och inga bilder så där av dålig uppdatering. 
Min eftermiddag har spenderas med min kära mattebok, tråkigt som tusan men sådant som måste göras. 
Helgen blir nog super, ska sova hos Linnéa i morgon och på lördag drar vi till huvudstaden för shopping! 
Ikväll blir det pankaksätande och filmhäng, då jag är förskyld och ont i halsen. 

Question/ Answer

Dina 3 drömmar just nu? Få bra betyg, klara av skolan, ha det bra

 

 

Har du några fobier?Jag har många fobier faktiskt. En fobi jag har är att jag inte gillar att åka rulltrappa, mordhåller mig i handtaget ifall jag måste åka. Men min största fobi är att bli instängd vilket hänt mig 2 gånger en gång på en toalett på Liseberg och en gång faktiskt igår då min dörr till mitt rum gick i baklås. Skrek i panik. 

 

 

 

 Beskriv dig själv med 3 ord Glad, ambitiös och knäpp

 

 

 

Vad jobbar dina föräldrar med? Min mamma jobbar som sjuksköterska på ett ålderdomshem och min pappa jobbar på ett lager där de gör tabletter av olika slag. 

 

 

 

Vad har du för morgonrutiner? Jag gillar att ha god tid på mig på mornarna och därför går jag alltid upp en/ en och en halv timme innan jag ska åka för att jag vill ha tid på mig. Gillar inte att stressa. Jag går upp och klär på mig sedan går jag och äter frukost framför tv:n i ungefär 20 min. sen går jag och borstar tänder, sminkar mig och packar ihop väskan. 

 

 

Favoritdryck? Cola kommer alltid vara favisen! 

 

 

Favoritmat? Måste vara tråkig och svara tacos på den men gillar även pannkakor, pizza och kött!  

 

 

 Favoritfärg? Har ingen speciell direkt men gillar allt förutom grönt och orange 

 

 

Spar du eller slösar du dina pengar? Jag måste säga att jag är en sparare, har blivit en sparare på sista tiden då jag faktiskt är ganska snål. Tycker allt över 300 är dyrt. Men på grund av att jag sparar har jag ganska mycket pengar på mitt konto. 

 

 

varför tränar du? Jag tränar för att det är roligt att dels utmana sig själv och sedan för att känslan man får efteråt är underbar! Finns inget bättre än att ha träningsvärk dagen efter. Nu försöker jag även få upp min kondition som är på botten efter min knäskada vilket har drabbat mig då jag inte kunnat träna på månader, men nu är jag igång igen och nästa vecka kör jag friskis igen! 

 

 

Favorit klädesplagg? Har inget direkt favorit men gillar svarta jeans, det passar till allt. Till det har jag gärna en stickad tröja! Älskar min USA tröja! Gammal bild men visar ändå favoritklädesplaggen. 

 

 

Går du i någon sport? Vilken isåfall? Nej jag går inte i någon sport, har gått i både ridning och fotboll men nu tränar jag själv!

 

 

 Vilken låt har du lyssnat mest på den senaste veckan? Jag är faktiskt dålig på att lyssna på musik när jag är hemma. Det är sällan jag sätter på musik på rummet.  Men har hört på radion Alina Devecerski - Flytta På Dej en del den den här veckan. 

 

 

Vad läser du för bloggar? Jag läser väldigt många av vänners bloggar, sedan läser jag tinkerbellas, hannalicious och massa kändisbloggar. 

 

 

Varför bloggar du ? Jag bloggar för att jag tycker det är kul att skriva saker man gjort och veta att andra läser det man skrivit. Förstår inte riktigt hur jag orkat blogga så länge som jag faktiskt har gjort. Jag har bloggat sedan november 2009, vissa dagar tycker jag det är kul att blogga men vissa dagar känner jag att jag vill stänga ner bloggen och bara skita i den. 

 

 

Gillar du din iPhone? Jag älskar iphone! Min lilla bebis ju! Är supernöjd med den och ångrar verkligen inte att jag fick den. 

 

 

Skulle du klara dig utan hårfärg ? Det tror jag faktiskt inte att jag skulle kunna göra, mitt hår skulle bli så fult så skulle nog inte kunna visa mig ute bland folk haha.

 

 

Vilka hårfärger har du haft ? Jag har alltid varit blond men haft olika nyanser på blont, ljust och mörkt. Skulle nog inte våga färga brunt, är lite för rädd för att det inte ska passa på mig. 

 

 

Tycker du om biffnuddlar ? Det funkar men kyckling är mycket godare hihi

 

 

Vad tycker du om killar i kostym ? Det ror på sammanhang men inte till vardags tycker jag inte att det passar, särkilt inte killar i min egna ålder, men i vuxenålder tycker jag det kan vara okej i visa situationer

 

 

Vad skulle du valt, ha en bästis som du kan berätta verkligen allt för och som finns där för dig hela tiden eller ha ganska många "lagom" bra kompisar, då menar jag som du har kul med men som du inte kan berätta allt för och så ? Jättesvår fråga verkligen, det är sjukt svårt att svara på men jag tror faktiskt jag skulle valt att ha en. Fast det beror på lite. Usch vilken jobbig fråga, svårt att svara på. 

 

 

Är du kär i köttbullarna ? Klart jag är det, ni är ju bäst mina små muppar (Sofia & Egzona) 

 

 

 

Vad tycker du om att göra på fritiden ? Umgås med vänner, träna, slappa, fika, gå på stan mm

 

 

Vilka vänner står dig närmast ? Det är Linnéa och Becca faktiskt. 

 

 

Vad vill du arbeta med? Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill jobba med senare för jag hatar den här typen av frågor men skulle vilja jobba med något som har med människoyrket att göra. 

 

 

Har du haft en "äkta" relation med en kille? Alltså att man verkligen är kär Nej det har jag faktiskt inte. 

 

 

Antingen eller

Ost eller skinka? 

Paket eller pengar? 

Sovmorgon eller sluta tidigt? 

Ren eller älg? 

Vitt eller svart

Kram eller puss? 

Springa eller ?

Kaffe eller te?Inget 

Tv4 eller 6an? Inget 

Respekt eller sjukt respektlös?

 


Lektion

Har nu rast, fick en gratis dricka!
Har snart matte med en ny lärare, hoppas hon är bra!
Egzona hade tråkigt på svenskan förut och tog massa bilder på mig och Sofia!


23 augusti

Skoldagen flöt på bra, slutade 12 så åkte hem och chillade ett tag, sen mötte jag upp Becca på stan och köpte en skinjacka, nöjd är jag! 
Har varit ute på en pw med pappis, 7 km blev det så det är bra! Nästa vecka ska jag börja träna på friskis igen vilket jag inte gjort sen mars kanske! 
I morgon ska jag cykla till skolan så får vi se hur det går haha, över 5 km är det! Slutar 12 i morgon så då ska jag svara på era frågor! 
 

22 augusti

Dagen va rätt bra, började en ny kurs- skapande verksamhet. Bild och musik haha kanske inte mina rätta element men det kommer nog bli kul för jag vill ära mig något instrument. Vart lite dagisnivå när vi skulle köra klapplekar men kul var det haha! 
I morgon börjar också en ny kurs som heter barns växande och lärande, låter spännande. 
Fått mycket roliga och konstiga frågor av er vilket är kul för min statistik är grym! Tänkte att jag svarar på frågorna på fredag. Så ställ fram tills på fredag! 
 
Jag har inga nya bilder, men jag ska bli bättre!

Frågestund!

Tänkte att det var länge sen jag hade en frågestund och har fått ganska många nya läsare på sista tiden som kanske har frågor så tänkte vi kör på en! 
Fråga vad ni vill så svarar jag, (kanske inte på alla privata)
 

20 augusti

Första skoldagen avklarad, gick en timme så det var skönt! 
Trevligt att se klassen igen och mina fina vänner som jag saknat! 
Ny våning och nytt skåp. Har även fått  två nya lärare och en som slutat och börjar med 1orna vilket är lite tråkigt eftersom hon var min favorit men det blir nog bra ändå.  
Schemat såg bra ut, nya kurser och hyfsat bra tider. 
I morgon har jag sovmorgon till 10 vilket är skönt eftersom vi börjar på riktigt i morgon. 
 

19 augusti

Söndag och skola i morgon, känns sådär. Känns bra att träffa klassen men plugget känns väl sådär. 
Börjar halv 10 så får lite sovmorgon i morgon men gillar inte känslan av att jag måste ställa klockan. 
Nu ska jag se på film och äta glass. Vi hörs i morgon. 

16 augusti

Sitter just nu och äter chokladboll och har färg i håret och kollar på gamla bb-avsnitt, bra eftermiddag!
Idag har jag handlat en ny tröja, tänkte jag skulle visa den i morgon för då kan jag även visa tröjan jag köpte i tisdags. Ikväll ska jag träffa Linnéa och några på rix fm, så det blir nog trevligt. 
Färgar min utväxt, har inte färgat mitt hår på typ 3 månader så det var dags nu.
Ha en fin kväll! 
 
 

15 augusti

Min bloggning är inte på topp men aja.
Igår träffade jag jocke, vicke, emil och linnea i stan, satt och fikade i några timmar sen hängde vi i någon park och sen åkte vi hem till vicke där det blev skräckfilm. Sjukt länge sen vi såg så vi hade mycket att prata om. Mysigt kväll blev det i alla fall! Idag var jag uppe vid 6 och sjöng för lillebror som blir 11 idag. Så släkten kommer i eftermiddag och firar. 
 

12 augusti

Är hemma i stan igen efter nästan 5 veckor på landet. 
Har städat och gjort rent så nu är rummet fräscht. Har även suttit och kollat igenom foton som jag ska beställa och svullat i mig en kebabtallrik! 
Nu blir det film resten av kvällen i min nybäddade säng! 
 

Dagens powerwalk/joggingtur

 


Inte långt kvar av lovet!

Nu är det inte jättelångt kvar av sommarlovet. På söndag kommer jag hem till stan igen efter 4 bra veckor här ute i skogen! Då kommer bloggningen igång igen för nu har statistiken sjunkit massor de här veckorna.
Idag har det regnat konstant hela dagen vilket gör det ganska tråkigt här nere men efter en mysig middag hos mormor är det bra igen!
Målningen är klar nu och 1200 kr rikare är jag! Ska shoppa massor i Stockholm med Linnéa!!
Har fått frågor om vad jag använder för app när jag mäter hur långt jag gått och den heter RunKeeper och finns till nästan alla telefoner som man kan ladda ner appar i tror jag. En enkel och bra app!
Apropå träning så känner jag ingenting i mitt knä vilket är så jäkla skönt(förlåt för ordet men bara så jag kan beskriva känslan) 
Nu blev det mycket info så nu slutar jag, hörs vi inte innan söndag så hörs vi då!
 
 

3 augusti

Den här veckan har gått sjukt fort! Haft sleepover med kusin och syrran, supermysigt att prata gamla minnen och bara va! Målat har vi gjort mycket och bra! Bara ett hur kvar! Snart får vi besök vilket ska bli kul eftersom vi inte sätts på ett år!


1 augusti

Hade det jättemysigt på kryssningen! Har ätit massa god mat, (gått upp typ 10 kilo) druckit drinkar, tittat på folk, suttit ute på däck och kollat in Stockholmsskärgård, spelat kort, chillat med syster i hytten, umgåts med familjen och handlat i tax free haha. En stor toblerone fick följa med mig hem! Bussresan var lång och seg men hade ganska kul ändå.
Idag lyser solen i perioder men hyfsat varmt ändå. I morgon ska jag måla stugor!
 
 
 
 

RSS 2.0