22 Mars



Haft en väldigt bra helg på landet! Det är så skönt att komma ut och bara va. I lördags var vi ute och fixade med taggtråd och annat. Sen tog jag en löprunda och det gick så jävla bra. Sprang 5,50 km vilket är rekord för mig för brukar inte orka springa 5km annars så kändes så bra. Sen på kvällen blev det middag och mys med mormor. Idag tog vi en långpromenad och sen blev de våfflor innan vi åkte hem! Har söndagsångest men de går över imorgon när jag kommer till jobbet.  

20 Mars


Tyvärr blev det inge bättre med bloggning och ja fortsätter att skriva på fredagar. Haft en tuff och jobbig vecka på jobbet, varit väldigt stressigt. Pajade ryggen i lördags så har inte tränat en enda gång vilket inte känns bra men behövde vila min rygg. Avslutade i allafall veckan med planeringsdag på jobbet vilket var väldigt intressant och behövande. Åkte ner till landet med familjen och ska tillbringa helgen här vilket känns så bra. Ska springa i morgon, älskar att springa på landet! Blir god mat, ut i naturen, mys framför tv och mys med mormor. Ha en bra helg! 

16 Mars


Alltså detta gör mig verkligen lycklig!
Började igår att se om en säsong av One tree hill och har nu sätt en och en halv säsong sen igår eftermiddag. Så sjukt bra och kommer alltid vara. Skäms över att säga detta haha men har nu mascara fläckar under ögonen för att jag legat och gråtit av både lycka och glädje åt en serie! De får mig verkligen på bra humör vilket jag behöver efter en jobbig dag på jobbet och en smärta i ryggen som aldrig går över. 


13 Mars


Det är fredag och jag bloggar som vanligt. Blivit någon konstig vana att bara blogga på helgen, ska försöka bättra mig. Men de har i allafall varit en väldigt bra fredag bortsett från världens vidrigaste bajsblöja jag bytte i morse. Brukar inte vara känslig men detta var fruktansvärt. Gått runt i min nya tröja och känt mig vårig. Tillbringat hela dagen ute i solen. Hur underbart är inte vädret nu då? Perfekt för mig då vi är ute så mycket på jobbet. Så mysigt o äta mellis ute, längtat länge efter de. Stängde på jobbet men kom ifrån tidigare vilket var skönt. Nu ikväll har jag myst massa med ziggy som ska va hos oss i 2 veckor då moster och morbror åkt till Sir Lanka, inte ett dugg avundsjuk.. 
Imorgon väntas träning, vila och mellofinal. 

7 Mars


Önskar man ser likadan ut som man gjorde igår istället för hur verkligheten är idag haha. Hade en jätterolig kväll, över mina förväntningar faktiskt. Idag har jag varit så sjukt seg och känt mig död o så  ofräsch. Vaknade med Sofia vid halv 1 ungefär och sen åkte vi och käkade frozen yoghurt. Nu ser jag film själv och äter chips och ska snart åka och köpa pizza. Svull dag. Resten av familjen är på landet. 

6 Mars

Fredagsunderhållning haha! Jag älskar verkligen fredagar, bästa dagen på hela veckan. Haft en bra dag på jobbet. Nu laddar jag upp för kvällen. Ska umgås med 3 härliga tjejer, vi ska ut ikväll vilket ska bli roligt då det var ett tag sen sist. Gruppen Medina ska spela och dom gillar jag endel, brukar lysssna på deras låtar när jag springer. Så hoppas på en riktigt rolig kväll! Ha en bra fredag! 

4 Mars


Det är onsdag och halva veckan har gått. Denna vecka har varit lite turbulent  och vet inte varför. Varit lättirriterad, lite pms kanske. Börjat gråta för mig själv och även där vet jag inte varför. Men samtidigt har jag varit glad och haft massa energi. Sjukt skumt alltså. Som tur är piggar jobbet upp mig även om det är segt innan ja väl kommer dit men så fort ja kommer in innanför dörrarna och barnen springer och kramar mig då blir jag genast glad. Nu ska jag kämpa mig igenom två dagar sen är det äntligen helg! Hoppas ni mår bra i allafall. 

1 Mars


Hade en mysig dag igår med Sara och Sofia. Fikade på stan, spelade bowling, åt Kina mat och såg Melodifestivalen. Idag åkte mamma jag och Becca ner till mormor och Findus. Blev fika och lite lunch. Alltid mysigt att åka ner över dagen, man får verkligen tid att bara umgås. Körde hem i regnet och tränade. Nu ska jag snart sova och tagga jobb. 


RSS 2.0