30 Juni

Dagarna rullar på med sol varje dag, fortfarande inte badat vilket inte är vanligt men måste väl hoppa i snart. Igår förlorade jag i minigolf men kom två på yatzy, drack äpplepajsvin på altan, åt god mat och umgicks med härliga människor! Idag kommer kusin hit så det blir trevligt! Nu ska jag lägga mig på en madrass i solen!


26 Juni

Nu sitter vi i bilen på väg hem, har haft det väldigt bra här i Göteborg de här dagarna! Nu ska vi till landet där vi hopps på bra väder resten av veckan så jag kan inviga mina nya linnen jag köpte i måndags. Lägger upp två bilder ifrån restaurangen igår, åt turkiskmat- väldigt gott!


Liseberg!

Haft en heldag på Liseberg! Tur med vädret hade vi också och i början var det lite folk! Åkte atmosfear 3 gånger haha! Gud vad roligt det är med karuseller, blir ett barn på nytt! Är väldigt tröt i benen så nu äter vi chips på hotelrummet innan vi ska äta

 


25 Juni

Nu befinner sig jag och familjen på ett hotel i Göteborg! Igår spenderade vi dagen på stan med massa shopping! Nya sommarkläder fick de bli! Avslutade kvällen på en mysig restaurang med as god mat. Nu ska vi snart äta frukost och göra oss redo för en hel dag på Liseberg!! Så kul! Pirrar lite i min mage haha!


22 Juni

Haft en väldigt bra midsommar! Bra väder och umgåtts med trevliga vänner och familj! Kom i säng vid 3 så är rätt sliten idag efter lite mycket alkohol och knappt något sovande på 2 dagar, men det är ju bara midsommar en gång om året! På måndag åker familjen till Göteborg så det blir trevligt , berättar mer i morgon eller måndag.
Lägger inte upp alla bilder från midsommar utan lägger upp ibland.


18 Juni

Stålande sol idag och inte ett moln har det varit idag! Fortfarande inget bad men massor av sol! Ikväll har vi grillat
med David och kira vid vattnet så det har varit supermysigt! Blir korta inlägg men annars kan de inte publiceras.


17 Juni

Strålande sol idag igen! Dock inget bad för det är ganska kallt i vattnet! Har inte gjort så mycket idag , solat mest och myst med ziggy! Nu har vi ätit gott och ska se på tv!


15 Juni

Dagen har varit jättehärlig! Massor av sol men har dock inte badat än. I morgon kanske? Ikväll ska vi grilla- åh älskar sommaren när man gillar kött och grönsaker!


14 Juni

Jag har fucking sommarlov! Så jädrans skönt! Sol är det och är nöjd med mina betyg! Haft en väldigt bra dag! Fick stipendium för positiv inställning till skolan! Käkade med några efter och gick runt på stan. Nu är jag på landet med pappa och lillebror , resten av familjen kommer på söndag !


13 Juni

Dagen innan sommarlov är här. Mått illa och fått ett bra betyg! Även varit på info om sommarjobbet ! Nu blir det baksmällan 3 , hoppas den är bra!


12 Juni

De sista dagarna innan 2an är klar spenderas i solen. Blir mycket glassätande och bär shorts på onödiga lektioner. Lagt undan mina jeans och sagt till mig själv att jag inte ska ha dom mer på ett tag! Får dock en väldans shortsbränna men aja. Fått reda på massa betyg, känns bra, några kunde varit bättre men så är livet! 
I morgon ska vi fika och få ett betyg sen slutar jag för dagen. Men har dock avslutning på fredag, typ den enda som har det men gör inget. 

7 Juni

Livet på landet är allt bra! Förutom att jag har världens mensvärk så är livet underbart! Hade en mysig eftermiddag/kväll igår med grillning och mycket skratt med Becca och Amanda! Idag har vi åkt båt till en ö och hängt där hela dagen! Fått lite färg i alla fall. Snart kommer mamma och lillebror, moster och Ziggy hit, mys! Nu har jag precis skickat in en jättestor historiauppgift, känns väldigt skönt och jag är nöjd med den. 

5 Juni

Lite långledigt är aldrig fel!
Ganska chill dag, gjorde inte så mycket! Satt mest i solen med mina muppvänner! ♥
Såg treorna sätta på sig sina studentmössor, avis! Men ändå skönt att ha ett år kvar. Har ingen aning om vad jag vill göra efter studenten så känns skönt att ha ett år. Alla var så glada och skrek och sjöng, åh vill också!
Ska fixa med lite kompletteringsarbeten i helgen och lämna in en sista uppgift- älskar känslan! Satt typ och grät förra veckan för att jag hade så mycket att göra och nu har jag typ inget, lite konstigt.
 
 

4 Juni

Nu har jag lite lugnt i Skolan, förhoppningsvis bara en inlämning kvar! En dag kvar sedan långledigt! Nu på kvällen övningskörde jag med pappa! Slutade med att vi hamnade i Finspång några mil hemifrån men roligt var det! Kom upp i 100 km/h så det var häftigt!
Nu ser jag tv men ska nog somna tidigt ikväll.


RSS 2.0