29 September


Har helt tappat suget för bloggningen. Vet inte varför? Mitt liv är så ensidigt och tråkigt, gör inte så mycket mer än att plugga och se filmer. Igår var det kulturnatt i stan, såg Timo Räisänen som var sjukt bra, tog sedan min första fanbild med honom, Becca och Amanda! Idag har jag övningskört, pluggat och tagit hand om mig själv.

22 September

Hemkommen efter en skön helg på landet med tjocka släkten! Igår var vi ute hela dagen och målade mormor och morfars hus och fixade i trädgården och sen på kvällen blev det skaldjursmiddag med kräftor, räkor, musslor och hummer! 


19 September

Jag ber om ursäkt för min super dåliga bloggning men mitt liv suger! Har under de senaste dagarna klarat av två långa dagar till klockan 6 i skolan, varit hemma från skolan på grund av yrsel och svimmnigar, pluggat som ett as, sovit massor och sätt lite på tv. Kul liv va?
Nu ikväll har jag suttit med en uppgift hela kvällen med Håkan Hellström i lurarna, är äntligen klar! Jag, Becca och Amanda ska på Håkan den 18 December så taggar för fullt redan haha! Ska bli så himmla kul och jag älskar hans texter! Nu är jag super trött! Tur att jag har sovmorgon till tjugo över 1 i morgon så jag hinner sova och plugga lite. 
 
 

13 September

Fredag den 13 idag och jag har haft tur! 
Ledsen för dålig uppdatering men mitt liv har varit så tråkig denna vecka, bara massa plugg och jag har haft mensvärk och haft grymma humörsvängningar . Ska även plugga lite i helgen men ska mest mysa med Ziggy som är här hela helgen! Åh är kär i honom haha min bästa vove♥
Har inget planerat för helgen vilket är ganska skönt. Nu ska jag se film och ha det bra! 

5 September

Nu är jag äntligen frisk vilket är skönt! Soft dag i skolan ändå och nu på kvällen har jag övningskört med pappa, gick jättebra! Vi körde i stan på promenaderna och massor av rödljus och jag klarade de fint! I morgon börjar jag 1 och slutar halv 3 så de är skönt!


2 September

Har haft en as bra helg! 40års-fest som blev bröllop! Har vetat om det rätt länge så var skönt att det skedde. Så himla fint var det! Hade rysningar under hela vigseln! Agerade även servitris vilket var roligt! Sedan dansade vi natten lång och kom hem runt halv 4. Åkte på söndagen på 90års kalas vilket inte var lika roligt haha men aja. 
Nu har jag åkt på en jäkla förkylning men pallade mig till skolan men gick hem innan sista lektionen då jag inte orkade mer, har sovit och vilat massa nu så ska kämpa mig iväg i morgon. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0