22 Maj


Kort dag i skolan, fick en novell klar vilket är skönt! Sen fick vi fika på sista lektionen vilket var trevligt. Drog sedan till frisören och satt där över en timme och färgade bort min utväxt och vixade mittbena. Känns bra men lite ovan med mittbena men de blir nog bra. Har en lektion i morgon och sen ska jag kolla på balen lite och sedan åker vi till landet vilket känns perfekt! 

18 Maj

Haft en jättebra helg! Vi åkte till Örebro igår eftermiddag för att fira min ingifta morbrors brors 40-års dag (komplicerat, jag vet) God mat, mycket dricka, bra folk och bra musik! Idag har det varit en slappdag, lite bakfylla men mest trötthet. Ätit godis och nu väntas kebab haha svull men nu ska jag vara duktig i veckan. 



14 Maj

Just för tillfället så avskyr jag religion och min lärare! En dum jäkla uppgift om det var gud eller Darwin som skapade världen. Jag orkar verkligen inte skriva ett pm, jag hatar pm och kommer alltid göra! Usch vill bara skita i den här uppgiften och låtsas som den inte finns! Men det kan jag inte och därför sitter jag och traglar med den. Skjutit upp den hela veckan och nu måste jag göra den vilket jag inte orkar! Roligare inlägg blir det inte idag då jag blir irriterad så fort jag tänker på denna skituppgift. (förlåt men behövde få ut min aggression någonstans)

11 Maj

Haft en jobbig vecka bestående av mycket plugg och stress. Hade en lugn och välbehövlig fredagskväll med taco med syster och Amanda. Såg på let´s dance finalen och myste. I lördags åkte jag till sörping för att fira Sofias lillebror som fyllde 2! Köpte såpbubblor och saker han kan leka i sadlådan med. Uppskattat var det! 
Kom hem och mådde inge bra, sov i 2 timmar och vaknade upp med yrsel och illamående. Så slutade med att jag bäddade ner mig i sängen och somnade innan 10. Vakande vid 9 och mådde bättre. Idag har jag pluggat i stort sätt hela dagen och fått mycket gjort. Denna vecka kommer bli tuff med både nationella prov, slutprov, en redovisning och en inlämning men det är bara kämpa på. 33 dagar kvar! 
 
 
 

4 Maj

Haft en väldigt bra långhelg på landet med bra människor! Så skönt att släppa allt och bara va. Åkte hem med mamma igår kväll och idag har jag pluggat svenska tal hela dagen. Känns ganska bra nu ska jag bara öva. Nu taggar jag en ny vecka med massa plugg. 



RSS 2.0