Sanningar

  • Jag älskar min säng! Jag bor i min säng haha! Självklart bästa stället i hela huset haha. Låter som värsta tönten men det är sant haha! Förstår inte ens varför jag har ett skrivbord för använder det aldrig haha
  • Jag har börjat älska olika podcast. Senaste veckan har jag börjat lyssna på massa olika podcast. Älskar Aina och Thobias podcast. Har laddat ner en app som heter podcaster
  • Jag är rädd för Ekorrar! Tror jag sagt det innan men jag är verkligen sjukt rädd. I Onsdags hade vi en ekorre på gården på praktiken och jag var så rädd och den kändes typ tam för den var jättenära och var inte ett dugg rädd för alla barn som sprang mot den. Läskigt att vår avdelning heter ekorren också haha! 
  • Jag följer mina nyårslöften! Jag har 7 nyårslöften och jag försöker verkligen följa dom. Varje månad utvärderar jag hur det gått så jag ser hur jag ska förbättra mig.
  • Jag tycker inte om gröna saker. Jag har väldigt svårt för gröna saker, förutom gurka och sallad. Gillar inte grön paprika, inte päron, inte päronglass, inte gröna ahlgrens bilar och inte avokado.
Jag vet att jag är knäpp hahah! 
 

26 Januari

Sitter i personalrummet och har rast, halvsover och lyssnar på musik! Det rullar på bra och de allra flesta kände igen mig! Lite nya barn som är så söta haha! Ska till skolan sen och ha engelska, jobbigt men måste tyvärr. 
 


23 Januari

Lovet är slut men det gör inget, har haft ett bra lov så känns skönt! Det är ju bara 7 veckor kvar till påsklov så det fixar sig! Plus att 5 av de veckorna ska jag vara på praktik, startar i morgon. Allra sista och det känns bra. Är lite nervös men det släpper ganska fort. 
Nu ligger jag i en fräsch nybäddad säng med rena lakan, rakade ben för första gången på hundra år och nyduschad och målade naglar! Åh hahha känner mig nästan som en ny människa haha! 
 
 
 
 
 
 
 

15 Februari

Idag fyller denna fina person 18! Detta ska självklart firas! 
God middag för att sedan tagga för puuuls! Så kul! Grattis Amanda♥
Nu ska vi ner till landet ett par timmar och mysa med mormor och morfar! 
 
 

14 Februari

Alla ♥ dag idag! Mysigt faktiskt! Hela skolan var full med celéhjärtan och jag åt typ 8 även fast det är äckligt haha bara för att mitt godislöfte är över! 4 veckor klarade jag utan problem faktiskt, men drömt om godis i veckan haha! Alla skåp var designade med hjärtan också, sånt blir man glad av! Fick även en fin ros av världens bästa Jocke och Casper, fina pojkar!♥ 
Åkte hem på håltimmen och gick promenad med Ziggy och åt sedan lyx lunch med Sofia! Bestående av nudlar till varmrätt och en strutglass till efterrätt!
Nu på kvällen har jag myst med familjen och haft det bra! Berättar om helgen i morgon. 
Puss på er! (Kände för att vara extra snäll och glad idag då jag är på sjukt bra humör) 
 
 

Avsluta meningen...

 Det här året ser jag fram emot… Att ta studenten, ta körkort, umgås med fina vänner och klara av skolan.

 

Jag har största crushen på… One tree hill, snygga kändis hunkar, svenska texter med djup innebörd och frukost! 

 

Det finns en sak jag inte kan leva utan… Familjen och vännerna, min mobil haha och mat!

 

Jag skrattar alltid åt… Typ allting haha! Världens sämsta humor så skrattar alltid. Skrattar när jag skäms, skrattar när jag inte vet vad jag ska säga. Aa hela tiden

 

Det finns en låt som alltid gör mig på bra humör… Nästan alla låtar med upptempo gör mig glad! Men också fina svenska låtar som Valborg- Håkan Hellström

 

Om jag var tvungen att leva på en maträtt resten av livet… Tacos och pannkakor! Klassiker men absolut bästa man kan äta! Älskar känslan av att när man ätit litee för mycket tacos att man lägger sig i soffan och typ dör lite halvt. 

 

Om jag var tvungen att flytta till ett annat land skulle jag flytta… till något varmt land! Gillar svensk vinter men finns inget som är så bra som sol! Nu har jag dock planer på Norge efter studenten! Bara något jag fått för mig.

 

Om du fick önska dig vad som helst, vad skulle det vara då… att jag blev oberoende av pengar, att ja och mina nära ska leva lyckligt resten av livet.


7 Februari

Hej länge sen haha! Orkar typ inte! Ska försöka blogga i helgen mer. 
Haft en bra vecka o nu är det en vecka kvar sen väntas lov!Fick hem fina student mössa igår! Först gillade ja den inte men nu känns de bättre! Det är fredag och helg och nu sitter ja på bussen på väg till stan för att möta Sofia sen ska vi åka och titta på en klasskompis som har danstävling! Ha en fin fredag! ♥



RSS 2.0