29 Mars

Åh världens härligaste väder idag!!♥
Varit på bra humör och tyckt att allt är bra! Började med att köra lite med pappa.
Vi gick sedan långpromenad med Ziggy i värmen och höll på att svettas ihjäl. 
Gick sedan till hageby med Becca och köpte jeans och en tröja och så köpte vi frozen yoghurt som vi åt på hemvägen i solen! Vi satte oss på altanen och lyssnade på olika podcast, så skönt!
Nu har vi ätit grillat kött och massa gott till! Nu ska jag lägga mig i soffan och stanna där. 

28 Mars

Hejsan!
Redan fredag, känns som det bara är måndag och fredag. Sista dagen på praktiken idag vilket var lite tråkigt för allt har varit så bra och jag trivs som sjutton. Bjöd barnen på glass vilket uppskattades haha och personalen fick massa god frukt! Jag själv fick en blomma och ett foto ifrån teatern jag gjorde med några barn! 
Annars rullar livet på rätt bra i solen, börjat vänja mig vid mitt nya leende och tänker inte så mycket på att tandställningen är borta. Dock lever jag nu med en betskena dygnet runt, men jag börjar vänja mig mer och mer för varje dag. I onsdags hatade jag den och ångrade nästan att jag fått den hahah. 
Nu ska jag snart se Lets dance och ha en mysig skön fredag kväll. 
 

25 Mars

Idag startade jag dagen med att göra det jag längtat efter i flera år! Jag tog bort tandställningen!!!!
Lyckan som uppstod var enorm! Gud vilken lättnad! Kändes konstigt att se sig i spegeln men det känns grymt! Tänk att jag gått hos tandläkaren sedan 2010! Maj 2010!! Helt sjukt, nästan 4 år. De sa 2 år från början och nu nästan 4 år är allt borta! Pappa blev den första som såg mig och han var även den första som såg mig när jag fick den. 
 
Nu slipper jag alla tandläkarbesök var tredje månad, alla extra besök för att den har gått sönder, slipper smärtan i mellan åt, slipper att behöva tänka om något fastnat efter varje måltid, slipper fingrar i munnen av barnen på praktiken som vill känna, slipper deras frågor. Plus att jag kan börja äta allt igen, äpple utan att tvingas behöva skära i klyftor, chips utan att allt sätter sig som en klump, äta grillad majs utan att bli gul i hela käften. 
 
Jag har aldrig skämts över min tandställning för det är ändå väldigt vanligt, jag tycker att jag har sätt bättre ut på bilder när jag ler än när jag har munnen stängd. Första dagarna var jobbiga och jag kände mig hur o van och ful som helst men jag har levt med den länge och inte tänkt så mycket på den. (Låter som det är en person ja pratar om haha) Visst har jag haft dagar och tankar om att jag vill inget hellre än att ta bort den men nu i efterhand är det så skönt och jag kommer ha fina tänder resten av livet hahah! 
 
Förhoppningsvis får ni före och efterbilder mer imorgon för ska se om jag får bilderna tandläkaren tog innan jag fick den men lägger in en bild idag. Lite äckligt kanske att man ser rakt in i min mun men aja hahah. 
 
 

23 Mars

Haft en skön söndag, inte gjort så mycket förutom tittat på lite filmer och sovit. Men jag var duktig och gjorde lite matte som jag sjutit upp vääldigt länge så för att göra min mattelärare glad nästa vecka tänkte jag att nu var det dags! Haft lite söndagsångest för nu är det bara en vecka kvar av praktik, men denna vecka kommer bli bra! Vi ska spela upp teatern jag och några barn som vi övat på massor och sedan händer lite annat skoj men det säger jag inte nu utan det får ni se i veckan! Nu ska jag krypa ner i min säng puss
 

23 Mars

Hej! 
Jag vet att jag aldrig bloggar längre men orkar lixom inte. Varje dag loggar jag in, skriver en rubrik o loggar sedan ut. Sorry men jag orkar bara inte. Nu fick jag lust så då måste jag passa på! Becca och jag har varit hemma själva hela helgen, igår var Linnea och Amanda här också och kollade på Lets dance och pratade. Idag har jag tagit det lugnt men även tagit en joggingtur. Nu på kvällen har Becca och jag myst med god mat, mysiga filmer och massa prat! Nu ligger jag i sängen och lyssnar på podcast! 



13 Mars


Hejsan!
Våren är på väg känns det som och det är riktigt härligt! Idag var vi ute hela dagen på praktiken! Vi åt melis ute på en filt i gräset vilket var så mysigt! Åkte sedan iväg på min första intervju vilket var lite läskigt men hoppas det gick bra! Sen gick lillebror och jag och köpte glass vilket också var mysigt, gå i tunna kläder med sol och glass! Bra dag helt enkelt och fredag i morgon! 

4 Mars

Hejsan! Vaknade pigg och glad idag och det var en bra dag på praktiken trots väldigt högljudt. Lekte "under hökens vingar kom" och blev nostalgisk. 
Har ikväll ätit en stor semla och fått hem min studentklänning! Åh blev jättefin och bra, lite lång men det fixar vi!
Så sprang runt i klänningen och min mössa och längtat lite. I morgon är det hundra dagar kvar!! (Ni får inte se klänningen än mohaha)
Nu ska jag snart sova för blir en lång dag med praktik och dubbel körlektion i morgon så säger godnatt nu innan mitt inlägg spårar ur, puss♥

2 Mars

Helgen har varit jättebra! Chillat sönder vilket jag behövde. Mamma och jag åkte till Ingelstad igår och handlade mat och vi tog även en sväng till stadium outlet och där köpte jag en tjock myströja som jag är kär i och ett par tränings thighs! Så när jag kom hem tog jag en springtur med mina nya byxor och jäklar det kändes som jag svävade fram och hade världens energi och kände mig så glad! Sjöng med i låtarna och sprang i min egen lilla värld! Blev även en springtur idag, inte så långt springer jag men någonstans måste man ju börja? Nu ligger jag fräsch i sängen med tända ljus och lyssnar på podcast! ♥ 
 
Älskar denna bild!
 

RSS 2.0