2014 om några timmar!

Shit det är 2014 om några timmar! Helt sjukt vad tiden gått fort, framförallt den här hösten! 
Nu längtar jag till våren och studenten som fan! 
Ikväll ska det nya året firas in med 3-rättermiddag med familjen och lite annat fint folk! Sen hem till Anna för att vara där med lite fina vänner! Tänkte att jag skulle göra en sumering av varje månad men det orkar jag inte så tänkte se om jag hittar lite frågor jag kan svara på om 2013, ska försöka fixa det nu i veckan! 
 

26 December

Haft en jättemysig julhelg med de bästa personerna! Ätit väldigt mycket god mat och umgåtts! Mina presenter är jag så nöjd med! Tack alla! ♥ I morgon ska jag och pappa åka och köpa en iphone 5, lycklig! Nu ska jag se på The Vampire Diaries som jag lovat Becca. 
 
 



21 December

Jullov och 3 dagar kvar till julafton! Igår firade jag in lovet med utgång på puls med två vänner! Riktigt roligt! 
Gick sedan nattpromenad med bästa kusin och somnade hos henne vid halv 5. Vaknade upp med nästan ingen röst, åkte hem och bakade julgodis och klädde grannen och lyssnade på julmusik!♥ Nu är jag supertrött och somnar nog tidigt ikväll. 




Håkan Hellström

I onsdags var jag, Becca och Amanda på Håkan i cloetta! Underbart bra var det! Var så lycklig och sjöng och dansade! Stod ganska långt fram så allt var toppen!♥



17 December

Hade en underbar födelsedag!
Först middag hemma med familjen, moster morbror och kusin, god mat och lite champang! Sen bar det hem till kusin för lite förfest med fina tjejer! Sen mot puls där det dansades och hades kul! Somande runt halv 5 och mådde väl sådär men aja kul hade jag i alla fall! Sen kom släkt och fick massa fina presenter! Är jättenöjd med hela helgen! Nu är det snart jullov, ska göra klart det sista plugget och nu taggar jag för HÅKAN i morgon!! Grymt taggad! 

18 och myndig!

Dagen är här! Då jag får bestämma själv och kan gå in på banken själv haha! Får frånvaro-sms själv mm. 
Börjat dagen med paketöppning och oboy och grädde! Sen skola och se på luciatåg, trevligt!
Klassen sjöng högt i klassrummet och sen fick jag fin present av mina muppar! Cola och två chokladbollar! ♥ 
Sitter på svenska lektion och gör inget, men det måste man inte när man har födelsedag! (säger vi)
Taggar inför pannkakor snart! Ska bli sjukt kul ikväll att umgås med massa trevligt folk och dansa och ha kul! 
 

12 December

Hej!
Var ett tag sen sist, förutom felicias inlägg. Sitter nu på golvet som ni ser, varför vet jag inte haha. Fick feeling nu till att blogga. Kan kanske vara för att dels för att det pirrar i min mage lite för i morgon fyller jag äntligen år! 18! Ska fira med familj och vänner och till sist puls! Hur det nu ska fungera?
Ramlade i trappen i tisdagskväll och stukade till foten ordentligt så den var blå och svullen, stannade hemma från skolan igår men idag kämpade jag mig dit i gympaskor för de är de ända skor jag kan ha just nu. Men jag får proppa i mig värktabletter och skita i smärtan! Man lever ju bara en gång!! 
 
 

Örebro





I örebro hos sandberg😛 mycket trevligt 😊 

RSS 2.0