30 November

Första advent idag. Vi åkte ner till mormor och lille Findus! Han är så mysig och busig! Vart en fika och även god mat. Jättemysigt att åka ner till landet bara för en dag. På vägen hem tog vi en sväng förbi morfars grav för att tända ett ljus. Mysig dag!♥ Nu på kvällen har jag tagit hand om mig själv vilket man behöver göra ibland. Känner mig så mycket fräschare nu. 

28 November


Är tillbaka på jobbet vilket känns så bra! Det är när man är hemma som man upptäcker hur mycket jag faktiskt gillar mitt jobb! Är så glad för att jag haft sådan tur att få jobba på en sån bra förskola! Allt är så mysigt nu också, vi övar luciasånger, julpyntat och fixat med adventskalender som drar igång nästa vecka. Då ska vi även baka pepparkakor med barnen! Så mysigt och jag är så glad! Imorgon blir det mer julkänslor då jag ska köpa julklappar och sätta upp julstjärna! 

25 November


Det är den 25 November och om en månad så här dags har julafton varit. Jag längtar sjukt mycket till julafton och allt som hör julen till. På lördag ska jag handla julklappar och på söndag är det advent! Det är även löning idag och jag ligger hemma i sängen med någon slags magsjuka. Hatar att vara sjuk, vill tillbaka till jobbet. Hoppas kunna vara tillbaka på torsdag. 

21 November


Var fri från jobb idag vilket var väldigt skönt. Var hundvakt åt ziggyboy så vi tog en lång promenad och myste. Har även hjälpt pappa hitta nya glösögon och kört ett hårt träningspass. Avslutade dagen med att ta hand om mig själv och göra mig fräsch. Imorgon går bilen till Borås för att träffa 2 härliga familjer, vi har hållt kontakt sedan 2009 då vi träffades i Bulgarien av ren slump. Så ska bli roligt då vi inte setts på två år nu. 

14 November

Hade en supermysig kväll igår! Var på musikalen Sound Of Music igår med mamma, Becca, Angelica, moster och mammas kompis. Älskar musikaler och blir så himla glad av att se musikaler! Angelica hade lagat en jättegod fisksoppa som vi åt innan. Älskar vardagslyx mitt i veckan!♥ Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa för att åka till landet över helgen. Träffa mormors nya kattunge, vilket ska bli mysigt! 
 
 
 
 

10 November


Det är återigen måndag, veckorna och helgerna går så fort. Hade i allafall en mysig helg i Söderköping med Sofia och hennes gulliga lillebror! Vi gjorde inte så mycket men det var mysigt och bra ändå! Idag har jag inte jobbat så gick på stan istället, köpte en ny jacka då min gamla gick sönder för ett tag sen. Nu laddar jag om för jobb imorgon.

4 November

Jag blev inringd av jobbet igår morse och har sedan dess jobbat, så nu jobbar jag ända fram till fredag denna vecka vilket känns bra! Slutade tidigt idag vilket var superskönt. Börjat se på The OC och det verkar vara en riktigt bra serie, ungefär som One tree hill så hoppas det fortsätter bra. Var även och träna nu på kvällen, så är lite seg i benen nu men jag älskar känslan av att man är helt slut i hela kroppen! Slängde även ihop en snabb ny header, lite höstigare då den förra var på tiden att bytas ut tyckte jag. 
 

1 November


Haft en mysig höstdag på landet. Varit ute och gått i skogen och röjt ris. Kan verkligen slappna av på landet. Får energi av att vara här. Minns när jag var 13/14 och hatade när man skulle åka hit på hösten för att det var så tråkigt, nu gillar jag att vandra omkring i gummistövlar i skogen och bara va och umgås med familjen och mormor! 

RSS 2.0