27 Februari

Det är äntligen fredag vilket jag verkligen behöver. Varit en lång vecka. Idag var dagen mysig även om den va lite stressig då vi var lite ont om folk men vi löste det bra ändå. I morgon ska jag träffa Sofia och Sara och mysa med dom, blir Melodifestivalen och pizza troligtvis vilket låter toppen för mig. Får se om det blir en sväng ner till landet på söndag. Ha en bra helg! 

22 Februari


Då har ännu en helg gått. Inte gjort så mycket roligt egentligen. Hunnit med två träningspass, ätit en underbart god musselsoppa, hunnit med en tur till godisaffären i Sörping, sätt Melodifestivalen, städat och sovit. Nu laddar jag om för en ny arbetsvecka. 

14 Februari


Glad alla hjärtans dag allihopa!  Gillar egentligen inte denna tradition, kanske för att jag är singel hahah nejdå man kan ju umgås med familj och vänner istället. Min lördag blir inte så speciell. Sitter på Friskis och ska snart köra mitt 5:e pass för denna vecka vilket känns så bra. Sen efter passet ska jag direkt efter köra ett danspass med mamma. Sen ska jag städa och se film, de är planerna för idag. Ha en bra dag och var extra snälla mot varandra idag! 

8 Februari


Haft en jättemysig helg med härliga örebroare! Vi har bara umgåtts och haft det bra. Det känns som vi är släkt och kusiner men vi har inga släktband mellan oss egentligen. Det ända vi har gemensamt är att vi delar samma kusin haha. Nu ligger jag i sängen och ser på one tree hill. Får se om jag får jobba imorgon för har inte schemalagt men troligtvis ringer de på morgonen men vi får se. 

Selfies

Eftersom det är fredag tänkte jag att jag kunde vara lite generös och bjuda på lite "modell" bilder. 
För några år sedan gick antingen jag och Linnea, eller Becca och Amanda ut och fotade varandra haha. Så titta och njut. 
 
 
 
 

2 Februari


Det är helt sjukt att det är februari redan. Tiden går för fort. Var nyss julafton ju. Fortsätter de så här fort är det ju snart sommar. Idag i personalrummet satt jag själv och bara funderade på livet. Jag är så glad för mitt liv just nu. Jag jobbar på världens bästa jobb med helt underbara barn som förgyller mina dagar, som gör att min söndagsångest inte finns längre. Är så otroligt glad över att jag jobbar med detta och att jag haft sådan tur att få vara på ett så bra jobb. Jag ångrar inte för 5 öre att jag valde den linje jag valde för det har givit mig så mycket. Hade det inte varit för min praktik hade jag inte hamnat på jobbet. Jag utvecklas hela tiden och växer som person för att jag känner att jag gör saker bra. Jag känner att personalen och föräldrarna gillar hur jag gör mitt jobb och jag känner att jag är omtyckt av barnen och det stärker mig så otroligt mycket! All den ångest jag hade så här dags för ett år sedan om hur livet skulle bli efter skolan är nu borta och det känns så jäkla bra! 

1 Februari


Haft en jättemysig helg i Mariestad med mina homies haha! Resan dit gick jättebra och allt flöt på med alla byten. Dock så går hemresan inte lika smidigt. Massa förseningar och byten av tåg är vi nu i Katrineholm och äntligen snart hemma. Jag och Sofia har blivit grymma på att åka tåg nu haha. Men trots alla förseningar nu på hemvägen har det som sagt varit en väldigt bra helg! 

RSS 2.0