29 April


(Fina bilder man tar när man gör allt annat än att plugga) 
Har faktiskt varit duktig och pluggat på bra idag, fått massa matte gjort och börjat på mitt tal i svenska så känner att jag får göra annat just nu. Hamnade på youtube och spel i telefonen för ett tag sen så ger upp pluggandet för ikväll! 

27 April

Haft en väldigt bra helg. Idag åkte mamma, pappa och jag och hämtade våran nya bil hos mammas morbror. Jag körde dit och det gick riktigt bra. Vi satt i solen hela förmiddagen hos dom vilket resulterade i att jag nu ser ut som en tomat haha. Nu taggar jag kort skolvecka! 



25 April

Hej!
Fredag åter igen! Kort dag i skolan men stannade kvar och såg på film med Sofia ett tag. Mötte sedan upp kusin på stan för skoletning men hittade inga. Vi gick hem till henne och följde med moster och ziggy till djursjukhuset där ziggy simmar ibland. Han var så duktig och söt! Blev sugen på att bada själv haha. Haft en mysig kväll med familjen och även Linnéa. Nu har jag lagt mig i sängen och ska snart sova. Alltid sjukt trött på fredagar. 
 
 

Liten tråkig lista

Det här året ser jag fram emot… Att ta studenten, ta körkort, umgås med fina vänner och klara av skolan.

Jag har största crushen på… One tree hill, snygga kändis hunkar, svenska texter med djup innebörd och frukost! 

Det finns en sak jag inte kan leva utan… Familjen och vännerna, min mobil haha och mat!

Jag skrattar alltid åt… Typ allting haha! Världens sämsta humor så skrattar alltid. Skrattar när jag skäms, skrattar när jag inte vet vad jag ska säga. Aa hela tiden

Det finns en låt som alltid gör mig på bra humör… Nästan alla låtar med upptempo gör mig glad! Men också fina svenska låtar som Valborg- Håkan Hellström

Om jag var tvungen att leva på en maträtt resten av livet… Tacos och pannkakor! Klassiker men absolut bästa man kan äta! Älskar känslan av att när man ätit litee för mycket tacos att man lägger sig i soffan och typ dör lite halvt. 

Om jag var tvungen att flytta till ett annat land skulle jag flytta… till något varmt land! Gillar svensk vinter men finns inget som är så bra som sol! Nu har jag dock planer på Norge efter studenten! Bara något jag fått för mig.

Om du fick önska dig vad som helst, vad skulle det vara då… att jag blev oberoende av pengar, att ja och mina nära ska leva lyckligt resten av livet. Klyshiga saker men aja


24 April

Idag är det 50 dagar kvar till studenten! Shit redan halvvägs! Blir lite tagg men också fruktansvärt nervös haha. Det är väl så man ska känna antar jag?
Jag åkte på magsjuka i tisdags och kräktes cirka 7 gånger natten mellan måndag och tisdag! Ja nu vet ni det. 
Nu är jag i alla fall frisk, magen gör inte lika ont så idag blev det skola. Började 11 och slutade 2! Fått klart en uppgift sen jag kom hem och mer orkar jag inte idag. Slutar tidigt i morgon med vilket är skönt då kanske jag kan fixa lite mer. Puss♥

21 April

Påsken har varit både upp och ner. Lite magsjuka som strulat men annars har det varit mysigt. Underbart väder vilket gjort allt lite bättre! Men sammanfattningsvis så har det varit en bra påsk. Jag mådde dåligt igår och hade fruktansvärt ont i magen och trodde jag skulle kräkas men blev inget av det, idag mår jag lite bättre och mår inte illa. Pluggat ganska mycket vilket känns bra. Veckan blir lugn vilket är skönt. 
 
 

16 April

Ledig idag vilket varit superhärligt! Tog det lugnt på morgonen och åkte sedan iväg i solen i minan nya converse till körskolan.
Kanske inte jättesmart att sitta där och plugga när solen sken som mest men det gick mycket bra. Hela körskolan var full av påskägg så lite godis slank ner hihi. Köpte sedan en glass för kände att jag var värd det plus att jag hade vårkänslor. Nu på kvällen har jag varit själv hemma så pluggat massa matte vilket känns bra att ha gjort. Åkte bort till ica och köpte jordgubbar haha dock inte svenska men goda och billiga! Nu ska jag se på tv och tagga för lite jobb i morgon igen. 7-2. 
 

14 april

Igår var det exakt 2 månader kvar till studenten! Klänningen är fixad o mössan testar ja nästan varje dag så bara skor kvar! Haft en skön första dag på lovet , massa sol o chill på altanen. Åkte sedan till hageby och unna mig en fin tröja! Haft en skön kväll hemma och nu ska jag snart sova. I morgon väntas introduktion på sommarjobbet så ska va med och se hur allt går till! Spännande dock är det från 2-9 men de ska nog gå bra dock lite små nervös! 

 

11 april

Hej! Jag skriver bara på fredagar har jag märkt men de är den dag jag har lust och glad på! Idag har jag haft något lyckorus i mig vilket varit härligt! Har gått omkring i min nya tröja som jag älskar och känt mig ganska fin! Började halv 10 och slutade 11! Åt sedan frozen yoghurt med Sofia och invigde lovet! Väldigt välbehövligt med lov! Mitt allra sista lov! Läskigt att tänka så. Nu ska jag ha en skön fredagkväll och njuta av ledigheten! 


4 april

Hej! En vecka i skolan har gått och det känns bra. Slutade vid 10 idag men gick på stan efter så kom hem vid 12, gjorde då pannkakor och satte mig och pluggade. Känns skönt att kunna beta av några uppgifter! Nu ligger ja i sängen och ska snart sova för i morgon ska jag upp tidigt och skriva högskoleprovet! Haha vi får se hur det går men jag gör det mest på skoj för att se vad jag kan.




RSS 2.0