29 Juli

Seg måndag som vanligt! Gjorde inte jättemycket på jobbet för alla sov typ men jag får cash ändå haha!
Följde med en tant till tandläkaren idag, hon var jätträdd så tyckte synd om henne. Åkte hem och bytte om för träning, Becca och jag köpte oss varsin ny träningströja biligt så det var roligt. Älskar nya träningskläder, man får extra energi känns det som! Får se om det blir träning i morgon eller inte. Nej nu har jag snackat för mycket om träning så slutar nu. 
 

28 Juli

Filmen igår var grym! Hade inte så höga förväntningar men jävlar va bra! Fina låtar som spelades och fin handling! Idag har jag bara slappat så åkte iväg och tränade inomhus på Friskis för första gången på väldigt länge! Kul var det så nu ska jag börja igen! Nu ska jag se film och ladda för en veckas jobb!


27 Juli

Gjorde halva min jobbtid igår vilket kändes skönt! Åkte sedan till Söderköping och stod i lång kö till smultronstället men vad gör det när glassen är så god? Sofia och jag gick sedan hem till henne och myste med hennes söta lillebror och hade roligt. Somnade sent och vaknade tidigt. Nu ska jag blåsa håret och sedan äta grillat med Becca och Amanda! Efter det blir det bio- känn ingen sorg! 
 

25 Juli

Så skönt att det är fredag i morgon! Då har jag jobbat halva tiden! Idag satt jag nästan och sov hela dagen för alla var trötta så ingen var typ vaken så kollade på tv typ hela dagen. Sen blev det träning i folkparken igen! Jävlar va tufft det var men otroligt skönt nu efteråt! I morgon drar ja till Söderköping och hänger med Emma och Sofia , smultronstället och mys!


23 Juli

Lovade ju mig själv att jag skulle röra på mig och inte äta kakor denna vecka och det går riktig bra! Inte ätit en ända kaka på jobbet och igår var jag ute och gick med pappa. Nu på kvällen körde vi ett Friskispass utomhus i folkparken i lite regn så det var tufft men sjukt roligt! Cyklade dit och hem också. I morgon ska jag nog gå milen med Linnea - det är bara köra!


21 Juli

Hemma efter en skön helg på landet! Har verkligen slappat. I lördags låg vi vid havet hela dagen, blev ett dopp i vattnet. Bränt rumpan så det sjunger om det hahah! Sen grillade vi och hade det mysigt! Idag blev det en långfika hos mormor och morfar och lite solande och sedan fotbollstittande! Sveriges damer är klockrena! Nu laddar jag upp för en veckas jobb och ser fram emot helgen. Ska vara duktig denna vecka och springa eller gå varje dag efter jobbet och inte äta kakor på jobbet och cykla massor! 
 

19 Juli

Första veckan på jobbet är över och nu tycker jag det är riktigt mysigt! Vissa blir man galen på när de aldrig hör eller de som bara klagar på allt och alla men de flesta är så söta! (Speciellt tanterna) 
Har fikat, varit ute och gått, läst tidningen, pratat om vädret, tittat på tv, matat, hjälpt till med toalettbesök och sett löständer ramla ur munnen haha! Det är faktiskt äckligt när man sitter och pratar med någon och helt plötsligt ramlar tänderna ut haha! 
Ska åka till landet lite senare idag och vila haha nejdå men ska umgås med mormor och morfar och bada! 
 
 
 

17 Juli

Jobbet har startat och det är roligt! Lite långtråkigt men det blir bättre sen när jag känner till alla och så! Känner mig as cool med egen tagg så jag kommer in överallt haha! Nu ska jag cykla iväg snart så måste fixa det sista.


14 Juli

Hade en jättemysig kväll igår med några av klassen, väldigt tur med vädret hade vi så det var lyckat! Önskade att jag var 18 år fyllda när vi satt på trädgår´n och jag var tvungen att beställa en cola haha. Nejdå så farligt var det inte men hade ju varit roligare med en drink hahahaha. 
Idag har jag laddat upp för jobb. Japp nu är det slut på sovmorgon och chill för i morgon väntas jobb i 4 veckor. Ska bli riktigt roligt men är så sjukt nervös nu men förhoppningsvis släpper det ganska fort. Ni får tänka på mig i morgon! Ska se någon film ett tag och sen sova. 
 
Min finaste♥
 
 
 

13 Juli

Ska iväg och träffa klassen i Vasaparken nu, äta pizza kanske spela kubb o ha det mysigt! 
Var ute och gick med Sannas hund förut för hon hade ingen hundvakt, jättemysig hund! Kände verkligen igen Ziggy i henne hihi! 
Köpte hårfärg i Hageby och en stickad tröja för 150 kr! 
Nu måste ja gå om jag ska hinna med bussen. 
 

11 Juli

Är fruktansvärt irriterad på yatzy! Mamma, jag och pappa har kört de hela kvällen haha så roliga är vi! Blir as glad när de går bra och vill gå ifrån när de inte går lika bra! Just nu hatar jag det!! Haha så nu vet ni hur jag mår!
Åker hem till stan i morgon efter 4 veckor här på landet, ska sova själv hemma i min egna säng!! I morgon ska jag fika och gå på stan med Sofia och på lördag kväll ska jag träffa klassen i Vasaparken så hoppas på riktigt fint väder! Nu ska jag nog sova- godnatt !


8 Juli

Länge sen jag skrev men har inte så mycket att säga. Njuter av sista veckan innan jag åker hem på fredag för börjar jobba på måndag! Ska bli kul att jobba men vill vara ute i solen istället! Det börjar bli bad temperatur och solen fortsätter att steka! Fått väldigt mycket färg den här sommaren vilket är roligt! Nu ska vi snart köra 5-kamp, skriver på fredag igen!


2 Juli

Som jag skrev igår ramlade jag och stukade foten så har idag haltat runt med en lindad fot. Tur att det har varit ganska dåligt väder så jag kunnat legat inne och kollar på film. Åt även lasagne hos mormor, Gud så gott! I morgon åker kusin hem igen så hoppas det blir fint väder så man kan ligga ute i solen!


1 Juli

Det är 1 Juli och jag har badat! Vi åkte ut till en ö där vi var hela förmiddagen! Det var faktiskt inte så kallt i vattnet och solen låg på så det var skönt! Nu på kvällen har vi grillat gott och haft 5 kamp hela familjen! Nu ska jag, Becca och kusin se på Glee och äta popcorn- mys! Måste berätta att ja snubblade nyss och vrickade till foten så gör as ont.


RSS 2.0