31 Oktober


Halloweeenfirande på jobbet och jag fick låna en hatt och kände mig as ball! Vi sjöng sånger och hade disco och käkade pannkakor, bra fredag! Nu ska vi åka till landet och mysa.  

30 Oktober


Torsdag och veckan är snart slut, vilket jag inte gillar då min sista hela vecka är slut och att jag nu på måndag kanske är på en helt annan förskola, ska bli kul och lite spännande. Kommer vara där jag är nu och jobbar varje onsdag och torsdag och resten får vi se. Nu ska jag äta linnsoppa som jag lagat. 

26 Oktober


Haft en sån skön helg! Lugn precis vad jag behövde! Avverkat två löpturer vilket känns bra i kroppen och benen, ätit massa onyttigt och sett filmer så det sprutar ur öronen haha. Nu är jag så redo för min sista hela jobbvecka! 
Alla andra har höstlov och latar sig medan jag tjänar pengar haha! 

24 Oktober


Saknar studentdagen så mycket! Den lyckan man hade i kroppen var så underbar och länge sen man kände sig så glad! Jag är glad idag men inte på samma sätt. Idag är jag glad för att det är fredag och jag har fått lön! Helgen blir lugn, lite tränande och ta igen missad sömn. Sov cirka 4 timmar i sträck inatt då jag inte kunde sova och drömde massa obehagliga saker. Sitter nu på rast på jobbet och ska snart gå ut på gården. 

18 Oktober


Tog en lång sovmorgon idag vilket jag behövde. Mötte sedan upp Becca på stan för lite shopping och en lunch på paus. Så gott! Älskar mina o Beccas dagar när vi umgås bara vi! Nu på kvällen fixade vi mat till mamma då hon jobbat hela dagen, det blev riktigt gott! Har även sätt så mycket bättre och ska nu avsluta kvällen med ett par avsnitt av one tree hill! 

16 Oktober

Öppnade idag på jobbet så slutade tidigt. Åkte och hämtade Ziggy och gick en långpromenad med han!
Så mysigt och allt var så fint med alla löv! Ziggy är också fin ♥ men ja var faktiskt tvungen att locka han med godis för att han skulle sitta så fint som han faktiskt gör haha. Känns så skönt att det är fredag imorgon då jag verkligen behöver vila då jag inte känner mig helt frisk. Känns som att jag aldrig blir riktigt frisk vilket är så jobbigt. Hoppas det inte bryter ut för jag har inte många veckor kvar på jobbet nu så vill vara där så mycket som möjligt. 
 
 
 
 
 
 

12 Oktober

Två bilder ifrån fredagens festligheter! Inflyttningsfest hos Emma med gamla klasskompisar!
Jätterolig kväll då jag inte har träffat de allra flesta sen studenten, så det var på tiden nu. Jag insåg att vi faktiskt inte är en klass längre vilket är lite tragiskt ♥ Lördag och söndag spenderades med härliga örebroare (stavning?) vi säger att vi är kusiner men det är vi inte. Vi har samma kusin haha, komplicerat jag vet. Nu laddar jag upp för en veckas jobb. Sovmorgon också vilket känns bra! 
 
 
 
 
 

6 Oktober


Blev hemma idag då min hals är svullen och har inte kunnat tugga. Så har legat och kollat på vänner hela dagen! Bästa serien som gör en glad! ♥ Ska jobba imorgon för det börjar känns bättre i halsen nu. 
Hade en jättemysig helg med Becca och Amanda på landet. Vi åt gott, var ute i höstvädret, tog igen massa sömn och pratade en massa! En perfekt helg! ♥

1 Oktober


Det är helt sjukt att det är oktober idag. Var ju typ en vecka sen jag skrev att det var september? Herregud snart julafton om tiden fortsätter gå så här fort! Gillar i allafall livet och allt känns så bra med jobb och allt. Även om jag får damp ibland och bara vill skrika ut min ilska på barnen så är de så gulliga och fina och det känns som jag är omtyckt av dom också! Vilket känns bra! Även kommit igång med träningen vilket känns bra!  Livet är bra denna onsdag helt enkelt!

RSS 2.0