15 Augusti


Mötte igår upp Sofia och hennes kompis i stan. Vi gick runt och tittade sedan på raketerna. Idag gick vi runt på marknaden och tittade. Köpte marknadsgodis! Så gott är det tycker jag. Jag gillar att det är mycket folk i rörelse i stan de här dagarna men samtidigt får jag lite panik på alla haha. Nu ska jag äta god mat och umgås med familj!  

Grattis


Idag fyller lillebror 13! Shit redan 13! Jag känner mig ju ibland som 13 haha! Jag måste erkänna att han va gulligare som yngre och snällare haha men vad vore livet utan syskonkärlek?? Lite tjafs skadar väl inte haha. 

Hår förändring


Fick bild från frisören som hon tog före och efter. Får lite ångest när jag ser hur långt mitt går faktiskt var innan men samtidigt mådde det inte så bra och var enormt slitet och jag är väldigt nöjd i min nya frisyr! Håret växer förhoppningsvis ganska fort ut. 

13 Augusti


Ser ni vad jag gjort? Klippt mitt kära hår! Har gått och funderat länge på detta och idag hände det! Känns så jäkla skönt. Det behövde mitt hår. Ska se om jag kan fixa fram före och efterbild. Jag är i alla fall supernöjd! 

12 Augsti

Mötte kusin och ziggy och gick runt strömmen med dom. Sedan satte vi oss i strömparken och käkade sallad och glass! Vi gick sedan i regnet hem till Angelica och sedan tänkte jag att ja cyklar hem i regnet "de är inte så farligt " och just då öppnar sig himmeln och åskan bryter ut. Var så blöt och frusen när jag kom hem haha. Haft en lugn kväll i mjukiskläder♥ Imorgon händer det lite spännande saker men det tar vi imorgon. 

11 Augusti


Min första dag som arbetslös har gått och än så länge känns det bra haha. Hade körlektion i morse vilket gick mycket bra trots det långa uppehållet men nu jäklar kör vi på så jag får mitt efterlängtade körkort! Mår dock inte jättebra. Hostar och ont i halsen men hoppas de går över fort! 

7 Augusti

Åkte ju ner till landet i måndags och planerna var att umgås med mamma och pappa och att sola en hel del. Dock var det bara sol i måndags... Så min plan försvann om att ta igen missad sol. Hade det ändå mysigt och känner mig väldigt utvilad! Nu har jag gjort mitt sista kvällspass och imorgon är det sista passet sen är jag på landet igen haha. 
 
 
 
 
 

3 Augusti

Idag var det sjukt segt när klockan ringde kvart i 6. Sovit dåligt på grund av regnet och åskan som var och Becca pratade även i sömnen några gånger haha. Har gått bra att jobba men nu är det snart över. Jobbar imorgon , torsdag och fredag och sen är det slut! Har gått så fort och det är nu jag inte vill sluta då jag verkligen kommit in i alla rutiner, lärt känna de boende och kan ta egna initiativ. Men så är det och nu vet jag inte riktigt vad som händer men det gör mig inte så mycket , än så länge! Åker ner till landet imorgon i allafall och kommer hem på torsdag. Måste passa på när jag är lite ledig! 


1 Augusti


Hjälp det är redan Augusti! Vad händer med tiden egentligen? Har idag i allafall varit ledig vilket har varit superskönt! Hade en skön sovmorgon och sedan åkte jag till stan och fixade lite saker. Becca jobbar kväll idag så varit hemma själv. Fast jag gillar det! Lyssnat på hög musik och tagit hand om mig själv. Även klarat av ett test på teorin, snart ska även jag förhoppningsvis ha körkortet o min hand!! Nu ska jag bädda ner mig i mamma och pappas säng och se film! 

RSS 2.0