28 December

Hej! Hoppas ni hade en bra jul! Min var supermysig och är så nöjd med mina paket. Igår åkte vi ner till landet och åt god mat hos mormor och delade ut ännu mer julklappar med kusinerna! Idag när vi vaknade, vaknade vi upp med massa snö så det blev en långpromenad i solen och även lite pulkaåkning men det gick inte så bra. Imorgon åker vi hem och sen åker jag och Becca med kusin till Stockholm ett par dagar. 


24 December

Jag vill börja med att säga GOD JUL!! Åh det är julafton idag vilket jag är så glad över! Älskar julen och att vara med familjen och släkten och umgås och äta alldeles för mycket mat och se Kalle Anka! Är så glad och känner mig rätt fin faktiskt också! Det ända som känns konstigt är att jag för första gången i hela mitt liv inte ska fira jul med morfar. Det känns så ledsamt och får ont i hjärtat när jag tänker på vem som nu ska sitta i fåtöljen, sova framför Kalle och vem som bara är nöjd och njuter av allt kackel. Men du finns i våra tankar. Har tänt ett ljus för dig! Hoppas ni får en bra jul! 

20 December

Var ju ute igår vilket var kul, lite för lite folk men annars var det kul. Man fick köpa varsin mask och sen skulle man helst ha klänning på sig vilket var kul! Idag har jag mått bra då jag inte drack typ nånting. Gick på stan och fixade mitt paket till julklappsleken som vi ska köra på onsdag. Nu ska jag snart sova så jag kan vakna upp till fjärde advent vilket är helt sjukt! 

19 December

Igår jobbade jag sista dagen för detta år. Va en så mysig sista dag! Vi tittade på film och myste. Fick även jättefina presenter som ni ser, fick av barn och deras föräldrar! Så gulligt! Blev nästan lite rörd. Kommer sakna mina små gulliga barn och deras kramar! Fick som tur är veta att jag får jobba kvar nästa år så börjar 7 Januari igen så tills dess är jag ledig! På kvällen var hela jobbet bjudna på julbord vilket var supertrevligt och gott såklart! 
Idag ska jag ta det lugnt och sen ikväll blir det utgång!

15 December

Idag har jag inte jobbat så träffade Sofia och Egzona! Egzona bor nu i Mariestad så inte träffat henne sen studenten. I lördags var det ett halvår sen vi alla 3 sågs så det kändes väldigt kul o ses idag! Men samtidigt kändes det konstigt när vi skiljdes åt då det kändes som att vi ska ses imorgon i skolan men så är det ju inte tyvärr. Imorgon ska jag jobba igen, vi får julmat på jobbet vilket lockar ganska mycket! 
 

14 December


Hade en jättebra födelsedag igår med härliga människor! Först kom lite släkt och sen käkade vi god middag och sen blev det förfest med härliga tjejer, vi drog sedan till kusins jobb och fick gratis drink och väntade tills hon slutade jobba så hon kunde följa med oss ut. Vi dansade och hade faktiskt väldigt roligt. Kom i säng efter 4 så varit rätt trött idag men sånt får man räkna med. Nu ska jag bädda ner mig och sova. 

12 December


Idag är det 12 dagar kvar till julafton och jag längtar så sjukt mycket! Idag hade vi luciafirande på jobbet vilket var jättemysigt och barnen var så söta och fina som tomtar och lucior! Imorgon blir ja 19 år! Känns inte som att jag fyller år imorgon men det blir bra! Ska bli kul att bli firad och gå ut! Dock är jag lite förskyld men även tappat rösten men det gör inget! 

8 December

Vill börja med att säga ett stort mega super grattis till min kära vän Sofia på födelsedagen! ♥♥På lördag firar vi oss båda! Idag har jag inte jobbat utan har istället fixat klart med alla julklappar vilket känns skönt att vara ute i så god tid! Snäll som jag är bjöd jag även syrran på frozen yoghurt. Har också hunnit träffat sjukgymnast pågrund av min rygg så hoppas detta kommer bli bra. Nu avslutas dagen med pannkakor vilket äger lite smått så perfekt dag! 

5 December


Två selfies ifrån toaletten på Friskis är ända bilderna jag har ifrån veckan. Tar aldrig några bilder.. Måste bli bättre på det. Det är återigen fredag och jag ska bara ha en lugn helg hemma känner jag att jag behöver. Har varit så trött i veckan att jag knappt tagit mig ur sängen så massor av sömn behöver jag. Nu ska jag snart kolla vem som vinner idol, jag hejar på Liza! 

RSS 2.0