20 Oktober


Kände för att skriva lite! 
Söndag och en vecka kvar innan höstlov! Shit vad tiden går fort! Men vill att de ska gå fort för längtar till så mycket: födelsedag-18 fucking år!, Håkan Hellström konsert!, bort med tandställningen och julafton! Åh vad jag längtar till allt! Nu taggar jag sista veckan med praktik, vill inte lämna mina sötisar! Trivs så himmla bra med både personal och barn!

5 sanningar

Jag älskar att duscha och att duscha varmt! Har mycket högre än vad man ska ha, mamma säger att det kan vara farligt att duscha så varmt som jag gör. Jag tycker det är skönt att duscha och duschar nästan varje dag. Har blivit duktig och använder hårinpackning ungefär 3 gånger i veckan. 
 
- Jag har skräck för att åka rulltrappa och hiss. När jag åker rulltrappa väntar jag länge innan jag går på och sedan håller jag i mig jättehårt. Känns som jag ska ramla framåt om rulltrappan är väldigt hög och lutande. Kan heller inte gå i en rulltrappa utan måste stå still. När jag åker hiss känns det som jag ska fastna. Min största skräck är att fastna i en trång hiss med en äcklig gubbe. 
 
- Jag hatar fötter! Tycker det är så vidrigt. Gillar varken andras eller mina egna, även fast man tar hand om fötterna så tycker jag att det är äckligt. Sover alltid med strumpor för gillar inte känslan när fötterna nuddar lakanet. 
 
- Jag kan inte vissla och inte rulla tungan! Haha har aldrig kunnat vissla eller rulla tungan, skulle vilja kunna för alla kan det. Känns så enkelt men går inte. 
 
- Jag hatar att komma försent. Jag har inte en enda ogiltlig frånvaro pågrund av sen närvaro. Jag vill alltid ha kontroll och gärna vara 5 minuter innan utsatt tid. Går till bussen tidigare än jag egentligen behöver bara för att ha läget under kontroll. Får verkligen panik om jag kommer sent för jag tycker det är sjukt respektlöst att inte komma i tid. 

13 Oktober

Hej! Finns ni kvar? 
Jag vet att jag inte bloggat men har helt tappat lusten. Vet inte vad som hänt men det har varit jobbigt ett tag nu med massa plugg, dåligt humör, trött och allmänt deppig på livet. Får se vad som händer med bloggandet, jag kommer i allafall ha kvar bloggen för vill ha den som minne och kunna titta igenom ibland. 
Men vi får se helt enkelt, kanske hittar jag tillbaka men känns så tråkigt att skriva om mitt liv som ser väldigt lika ut varje dag. Vad vill ni läsa om? Vill ni att jag fortsätter? 

RSS 2.0