30 Augusti

Fredag och helg igen! Veckorna rullar fort fram! Haft en bra skoldag och nu ikväll har jag färgat bort utväxten, becca har testat frisyren jag ska ha i morgon. Ska på 40 års fest ,Amandas föräldrars fest ,vilket ska bli riktigt roligt! Ska ta massa bilder! Nu ser vi tv och ätit massa god frukt!


29 Augusti

Inte skrivit något på länge men orkar inte haha, händer inget speciellt i mitt liv! Haft en skön kväll med mig själv och pretty little liars som jag gått och blivit helt beroende av! Fredag i morgon vilket är skönt! Helgen blir bra men berättar mer i morgon !


25 Augusti

Haft en skön helg på landet tillsammans med en härlig familj! Tagit det lungt ganska mycket och haft det mysigt. Nu ska jag snart byta om för träning, är sjukt trött men det är bara köra! Taggar inför en ny skolvecka med plugg och slit men jag ska vara duktig och inte gnälla så mycket. 

22 Augusti

Kort dag i skolan med en lång håltimme som var helt onödig! Jag och Egzona låg och sov i en soffa haha! Skolan fungerar på grund av att jag har så bra vänner! Kom hem tidigt och har varit hundvakt åt de bästa hundarna! Gick på en promenad i solen och myst massor!


20 Augusti

Första riktiga skoldagen var helt okej, inte så jobbigt fast jag gick till 4. Mina vänner underlättar läget i skolan! ♥
Nu taggar jag inför idol! Så roligt att se alla som tror att de kan sjunga och så är de tondöva haha. Svenska hollywood fruar också så blir en skön tvkväll! I morgon börjar två helt nya lektioner med två nya lärare så hoppas det blir bra! 
 
 
 

18 Augusti

Hade en sjukt rolig kväll igår! Åkte virvelvinden och höll på att dö av skratt och av rädsla, åt mer mandlar, såg fina raketer och bara hade det bra! 
Har sådan fruktansvärd söndagsångest! Shit trodde inte jag skulle ha så mycket men nu vill jag mest flytta utomlands och skita i skolan. Nejdå vill träffa klassen men allt annat kan vi hoppa över direkt till studenten. 
Nu ska jag se film resten av kvällen och njuta av det sista. 
 
 
 
 

17 Augusti

Hade en jätterolig kväll igår med Sofia och några andra! Idag har jag och Becca gått på marknaden, köpte brända mandlar och en rem- åh så gott! Nu på kvällen åt vi gott hemma hos Amanda och sen drog vi och tittade på raketerna och när vi kom hem åt Becca och jag glass och kollade på film. En bra dag!


15 Augusti

Idag fyller min irriterande, söta, jobbiga, dumma, bästa lillebror 12 bast! Så vi ska äta massa gott nu och sen ska jag dra på rix fm med Sofia, blir bra! Marknad i morgon också så det blir kul! Har inte så mycket mer att säga mer än att jag börjar få riktig skolångest, på måndag börjar jag sista året på gymnasiet- usch blir livrädd när jag tänker på det. 

13 Augusti

Ligger död i sängen efter träning i söndags, måndags och idag. Becca och jag cyklade även till ingelstad idag och tränade där, ungefär 6,5 km dit så blev mycket träning. I morgon blir det en vilodag, ska käka med Becca, Amanda och Linnéa på kvällen så hoppas på fint väder så vi kan sitta ute! 
Kommer nog somna tidigt ikväll är super trött.
 
 
 

11 Augusti

Haft en lugn skön helg, umgåtts med min sjuka mamma med godis och film och massa prat! Idag har jag bara njutit av att jag inte ska jobba i morgon och att jag har en veckas ledighet innan skolan drar igång! Åkte och tränade förut, nytt pass jag aldrig kört förut men det gick bra! Nu ligger jag i sängen med nya lakan o allt, nyduschad och skönt trött i benen! Ska se någon film och bara njuta hihi!


9 Augusti

Hade en jättebra sista dag men fika och mys! Fick blommor av personalen som tack för att jag skött mitt jobb! Hihi då blev jag glad! De kunde även erbjuda mig jobb nästa sommar så det känns väldigt bra! 
Fick sluta en timme tidigare än jag skulle så mötte upp Sofia på stan. Shoppade en stickad tröja, ett par leggins, ett skal och ett nagellack! Käkade även jättegod mat så är nöjd! Nu ska jag snart träffa Linnéa vilket ska bli kul för det var länge sen vi sågs. 
 
 

8 Augusti

I morgon är sista dagen på jobbet vilket är lite tråkigt, vill inte lämna de söta tanterna och farbröderna! Men samtidigt behöver mitt huvud lite vila efter allt tjat och alla upprepningar. Jag har haft det ganska skönt mesta dels av tiden men samtidigt har jag lärt mig väldigt mycket och insett att gamla människor inte bara är söta och sitter och stickar och fikar hela dagarna utan har fått sett verkligheten när sjukdomar och annat tar över. 
 
Hoppas i alla fall på en riktigt bra sista dag! Sen efter jobbet ska jag gå på stan och käka med Sofia. 

4 Augusti

Haft en jättebra helg på landet! På lördagen var vi vid havet och solade och badade. Att sova i solen och höra havet slå mot bergen är nog det bästa som finns! Resultat blev att jag ser ut som en kräfta i ansiktet haha! 
Spenderade de sista timmarna på eftermiddagen i solen med Andreas Lundstedt bok, helt frälst av den! Jag Felicia Lundgren, Norrköpings mest anti bokläsare är frälst av en bok!! Hallå skriv upp det världen! Nej men helt seriöst så kan jag typ för första gången i mitt 17åriga liv säga att en bok är bra. Börjar fan bli sjuk haha! 
Nu har jag lagt mig i sängen för lite new girl, trött i benen efter ett träningspass, laddar jag upp för min sista jobbarvecka! 
 
 

1 Augusti

Åh jag är lycklig! Allt är så bra, varför vet jag typ inte men är bara glad!
Solen skiner, i morgon är det fredag och jag har då jobbat 3/4 veckor, beställt massa fina höstkläder, umgåtts själv med mamma och pappa då syskonen är på landet. Det kan vara super skönt att få vara själv med dom vilket inte händer ofta när man är 3 syskon! I Idag vaknade jag utvilad och pigg och allt var lugnt på jobbet så satt på balkongen mesta dels av tiden! Nu ska jag se på New girl (helt beroende) så underbart härlig serie. 
Bloggar i morgon och berättar om helgen puss! 
 

RSS 2.0