27 Januari

Ledsen för seg uppdatering som vanligt men jag orkar inte haha! Jag ska försöka bättra mig. I helgen som kommer ska jag fixa klart årssumén också. Hade en jättebra helg! Umgicks med kusin och hennes stockholms kompisar då hon drar till Englad i 2 månader. Vi förra hemma hos henne och dansade och sjöng och drog sedan till puls men vi kom så sent så vi kom inte in för det var för mycket kö. Så vi drog till någon bar, inte så kul men billigt haha! Seg dag i skolan som fan men jag tog mig igenom den. 
Säger grattis till fina morfar som fyller 86 idag! ♥♥♥♥♥♥
 
 
 

19 Januari

Haft en skön helg, lugn men precis vad jag behövde! 
Igår satt jag och pluggade hela förmiddagen, vilket känns skönt nu när jag ska skicka in den. Sten som faller från mina axlar! Sen blev det bio med syster, gav henne det i julklapp vilket var mysigt! Blev filmen kärlek deluxe, faktiskt riktigt bra, Martin Stenmarck naken haha! Idag har jag pluggat lite mer och sedan blev det ett hårt träningspass. Nu ska jag fixa mitt blöta hår och sedan raka benen. 
 

16 Januari

Precis lagt mig i sängen och ska se film. Är sjukt trött efter en vecka i skolan, är redan skoltrött och less på livet lite grann. Dagen flöt på rätt bra ändå, hade körlektion som gick bra! Rullar på bra faktiskt och känner att jag lär mig saker hela tiden och jag och min körlärare har börjat lära känna varandra bra! Fredag i morgon vilket äger lite smått! Dock ska jag på risk 1an på körskolan, 4 timmar om alkohol i trafiken, yey! Vi hoppas jag överlever! Har även körlektion innan. 
 
Väldigt gammal bild jag hittade i mitt bloggarkiv haha
 

16 Januari

Precis lagt mig i sängen och ska se film. Är sjukt trött efter en vecka i skolan, är redan skoltrött och less på livet lite grann. Dagen flöt på rätt bra ändå, hade körlektion som gick bra! Rullar på bra faktiskt och känner att jag lär mig saker hela tiden och jag och min körlärare har börjat lära känna varandra bra! Fredag i morgon vilket äger lite smått! Dock ska jag på risk 1an på körskolan, 4 timmar om alkohol i trafiken, yey! Vi hoppas jag överlever! Har även körlektion innan. 
 
Väldigt gammal bild jag hittade i mitt bloggarkiv haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Höjdpunkter från året 2013 del 2

Vi kör igång del två.
Under året har jag:
 
Sommaren var igång och jag och familjen bosatte oss på landet i sommarstugan.
Väldigt mycket djur kan jag sammanfatta det med. 
Myste med bästa Ziggy och Lacki, såg kosor i hagen och åkte även lite båt och upplevde solnedgången.
 
Dagarna innan midsommar spenderades med familjen och äldsta kusin och hans flickvän!
Satt vid vattnet, grillade och fiskade. ♥
 
Dagen innan midsommar anlände Amanda och Linnéa till landet, vi plockade blommor och björklöv och gjorde kransar inför morgondagen. Åt även popcorn i glas då vi ville att alla skulle ha lika mycket haha!
 
Midsommar var äntligen här! Började dagen med traktorsåkning och samlade björklöv och blommor till midsommarstången, sedan gjorde vi oss i ordning och åt sillunch ute i solen tills det började regna. Vi begav oss sedan till midsommarstången där det var tårta och dans. Efter åt vi god mat och umgicks sedan med kusin och hennes vänner, spelade spel och drack alkohol! 
 
Mamma och pappas semster började och familjen åkte till Göteborg!
Första dagen var det shopping och kolla in staden. Åt god mat på resturang och chillade på hotelrummet. 
 
Dag två i Göteborg bestod av Liseberg! Åkte Atmos Fear 3 gånger, började gråta i gastens spökhus, skrattade i snurrkaruseller! Åt middag på en mysig resturang.
 
Åkte tillbaka till landet och njöt av vädret! Tog årets första dopp, plockade smultron, 
åt jordgubbar, stukade min fot, åkte båt och var nöjd med livet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 Januari

Hann gå en dag i skolan sen blev jag sjuk, kul! Pallade mig iväg i fredags till körlektionen som gick super duper sämst! Usch kände mig så dålig och gick nästan därifrån och grät. Åkte hem och bäddade ner mig. Febrig och hostig. Jag hostar så fort jag blir riktigt förskyld och det är fruktansvärt jobbigt. Svettas och fryser omvart annat. Har druckit litervis med saft, vatten och ätit massa glass! Nu ska jag sluta deppa och försöka sova snart och hoppas att jag mår bättre i morgon. 
Gammal sjukbild 
 

8 Januari

Lovet börjar ta slut och i morgon sitter jag i skolan igen, lite ångest men samtidigt inte. Halvdag i morgon och sen fredag och sen helg igen så skönt! Har idag klippt mig, jag känner jättestor skillnad men ingen annan ser något, aja de känns skönt med fräscht hår! Har idag även pluggat lite Körkortsteori och lite skolgrejer med Veronica Maggio i lurarna, älskar hennes nya album! Inte gillat henne förut men nu tycker jag hon är bra! Sova tidigt ikväll usch, men bara kämpa!


Höjdpunkter från året 2013 Del 1

Hittade ingen bra lista om året så valde att köra massa bilder och skriva lite. 
Under året har jag:
 
Varit på min första riktiga 3D film, jag och lillebror var och såg Röjar Ralf!
 
Var på bästa praktikplatsen och firade påsk med barnen! Åh längtar 
tillbaka, februari är jag där igen! 
 
Firade även påsk på landet med familjen och släkten! Letade ägg, målade ägg, åt godis o god mat.
Mysig helg med fint väder!
 
Började sedan känna att våren var här och åt glass ute och gick runt i skinnjacka med
syster på Norrköpings gator! 
 
Fick besök av en trevlig familj samma helg.
 
Även övningskört en hel del, mest hemma men nu är jag igång på körskolan och förhoppningsvis
har jag ett körkort innan mars kanske!?
 
Började känna av sommaren på riktigt, åt jordgubbar en solig dag i vasaparken,
gick runt i shorts och åkte ut till ett ställe med familjen och Ziggy badade som vanligt! 
 
Var på världens roligaste 70-talsfest! Kusin fyllde 20 och morbror 50! Alla var utklädda och det var dans, musik, dricka och härligt folk! Jag var punkare och är sjukt nöjd med hur jag såg ut! Vill göra om det!
 
Spenderade sista veckan av 2an med att sitta ute varje lektion och rast, åt massa glass, gick runt i shorts och klänning och kände mig fin och vi tittade på när 3:orna tog på sig sina mössor och skrek och var glada! I år är det vår tur! Shit. 
 
Sen var det dags för skolavslutning! Inte så märkvärdigt med att sluta 2an men men.
Fick stependium för positiv inställning till skolan och var på bra humör!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 Januari

Lovet har hittills varit riktigt bra men börjar redan känna ångest för skolan, även fast det nästan är en vecka kvar. Lovet har bestått av väldigt mycket vila, somnat sent och vaknat sent, ska vända på dygnet nu sista dagarna.  Nyår var väldigt bra föresten, firades in med fina vänner! Gick sedan nattpromenad hem med Sofia! 
I morgon åker vi till landet och ska hjälpa mormor och morfar med att flytta runt möbler. 
 
 

Hej då trasiga mobil!

Åh äntligen slipper jag denna trasiga mobil! Pappa och jag åkte och köpte en förra fredagen och tanken var från början att jag skulle få en 5:a men den har slutat att tillverkas så då fick jag en 5s! Jag klagar inte!
Är nöjd med att jag tog en svart också, tröttnat på den vita. Varit massa strul med simkortet men igår kunde jag börja använda mobilen! Ska vara jätteförsiktig med den och behandla den som min bebis!♥
 
 
 

RSS 2.0