Life uppdate


Som jag skrev i det förra inlägget så nämnde jag att jag börjat planera inför Norge och jag tror inte jag skrivit något om de på bloggen tidigare. De är nämligen så att den 6 Januari tar jag mitt pick o pack och flyttar till Oslo. Norge är något jag drömt och fantiserat om länge. Redan under gymnasiet tänkte jag på att de kunde vara en kul grej att göra o sa de lite på skoj att det är något jag vill göra efter studenten. Tror till och med med att jag svarade att jag ville dit i ett blogginlägg för kanske 2/3 år sen. Men då kände jag mig inte redo. Idag känner jag mig redo. Därför sitter ja nu här knappt några veckor innan det är dags att åka redo att ta mig ann detta och göra tanken till verklighet. De gick ganska fort från de att jag bestämde mig för att åka tills att jag hade boende klart. Jag kommer bo i ett kollektiv där jag har ett litet rum. Bor väldigt centralt i Oslo. Jobb är inte helt klart men har kontakt med en chef så de ska nog gå bra. 
Jag tänker att jag slutar skriva mer om detta just nu för annars kommer de bli för långt, men jag lovar de kommer fler inlägg om allt detta! 


Saknar Cypern

 

Blogga igen

Hej! Har blivit bädd om att börja blogga igen så tänkte att ja skulle försöka igen. Har verkligen inte varit inspirerad eller motiverad till o blogga alls. Nu har jag som ni kanske ser ändrat design för att börja om på nytt lite grann. Så ja hoppas ni är kvar o vill att ja ska skriva, så nu kör vi! Jag har gjort några inlägg redan som kommer upp i veckan. Gud de var nästan 3 månader sen som jag skrev något. 9 oktober var senast. De har hänt en del sen sist. Jag har bland annat börjat planera inför Norge, fyllt 20!, skaffat ny telefon , färgat håret och slutat på jobbet.
 

RSS 2.0