29 Maj


Bjuder på två selfies dagen till ära. Jag vet att jag säger detta varje fredag men jag älskar fredagar! Sån härlig dag! Alltid på bra humör och lugn och rolig dag på jobbet! Idag kan inte ens vädret göra mig irriterad. Om en stund åker vi ner till landet för att umgås med massa folk ute på en ö imorgon. Ska bli mysigt! Dock ska det regna hela dagen så min väska är supertung för har med mig hundra olika kläder. Ha en bra helg så hörs vi när vi hörs! 

27 Maj

Hej! Det var verkligen länge sen jag skrev ett inlägg. Har noll inspration och livet är så enformigt. De senaste 2 veckorna har jag varit sjuk och kämpat mig igenom varje dag på jobbet. Vill jobba så mycket som möjligt nu när de inte är så lång tid kvar. Idag skiner solen men de har varit ett jävla pissväder (förlåt för mitt språk) men seriöst de har känts som höst. Ska försöka bättra mig och ta mer kort så jag har något att lägga upp. 


To much information

Vilket uttryck använder du mycket? ofta är de ord ja kan komma på att jag använder mycket
Äger du en iPad? nej men skulle va nice 
Hur många resväskor har du? en
Använder du flip-flops? nej kan inte gå i de. 
Vart handlar du mat ifrån? jag handlar inte hemma men Ica typ
Vad väljer du, vara me på bild eller ta bild? ror på hur fixad jag är annars står jag ofta bakom kameran 
Om du vann på Lotto va skulle ditt första köp vara? oj svår fråga men skulle nog vara något onödigt. 
Har någon kallat dig för lat? nej aldrig blivit kallad de, hahah vem har inte någon gång blivit kallad de.
Äter du någon medicin/ tabletter?
P-piller  
Kan du vissla? nej haha kommer inte ett enda ljud. 
Vilken är din favorit attraktion på nöjesfält? berg'odalbanor och saker som är i luften   
Tror du folk pratar bakom din rygg? det hoppas jag verkligen inte 
Vilket riktnummer har du?  011 börjar vårt telefonnummer på
Såg du på tecknat när du var liten? nej, verkligen hatade de. Den ända tecknade jag såg var Pippi Långstrump haha. Vilket jag inte förstår idag för älskar tecknat! 
Äger du någon tröja med en artist/ grupp på? nej det gör jag inte

9 Maj


Imorse vid 8 gick tåget mot huvudstaden och vi har hunnit med att shoppa, strosa runt, se musikal och ätit middag med Kira och David. Nu sitter vi på tåget påväg hem, är väldigt trött i benen och ont i mina fötter. Musikalen var så bra! Älskar verkligen musikaler, de gör mitt liv så mycket gladare! Älskar att vi haft sån tur med vädret och älskar att bara få umgås med mamma och syster. Älskar att vi mötte upp Kira och David spontant. Idag är livet bra helt enkelt! Nu ska jag lyssna på en podd och försöka sova lite här på tåget. 

1 Maj


Hej på er! Hoppas ni hade en bra Valborg. Tycker de är en ganska oviktig dag egentligen men hade de mysigt ändå igår. Jag, Becca och Sofia käkade och drack lite gott och hade de bra. Vi sket i att se någon brasa och tittade istället på skräckfilmen AnnaBelle, ja såg inte så mycket av filmen då jag satt under en filt mestadels av tiden haha.  Idag är det första maj, helt sjukt att vi är inne på 5:evmånaden på 2015. Jag vet att jag alltid skriver att tiden går så fort men de är faktiskt lite skrämmande att inse att tiden bara rinner iväg. Ska i allafall åka ner till landet och resten av familjen och fira mormor och träffa angelica som är hemma igen! Ha en bra helg! 

RSS 2.0