27 September





Haft en jobbardag på landet! 12 pers har vi varit! Jag har haft ett leende på läpparna konstant idag då jag umgåtts med de bästa personerna! Även fast det har varit skänerält tråkigt att jobba så har det gått bra då vi haft roligt under tiden! Nu har vi precis ätit middag hos mormor allihopa! Så gott och magen spricker snart! 

23 September


Vart hemma idag också , dock har jag inte haft feber men kände mig inte redo för att jobba idag. Men i morgon ska jag jobba och jag längtar nu när jag inte varit där sen i fredags haha! Saknar barnen! Spenderat dessa två dagar i sängen med hur mycket film som helst! I morgon ska jag även ta bilen till Sofia och Söderköping! Älskar att ha körkort!

22 September

Längtar verkligen till att det ska bli riktigt höstigt ute! Fina löv på marken och tända ljus! ♥
Helgen har varit bra, Sofia har sovit här, vilket var uppskattat. Låg och pratade om allt möjligt till 4 på natten! Annars är livet väldigt bra. Fått förlängt vikariat på förskolan hela oktober vilket känns underbart att få jobba med det jag vill göra! Vaknade upp i morse med feber och hängig så blev hemma idag.

14 september



Haft en bra helg och imorgon är det jobb igen! I fredags var jag och syskonen på bio och käkade mat. Mycket mysigt och bion var bra även fast de inte var min typ av film! Har även kört en del bil vilket är sån jäkla frihet! Idag har jag röstat vilket känns bra, spännande att se resultatet ikväll! 

12 September

 
Hej! Det var väldigt väldigt länge sen jag skrev. Har verkligen inte velat blogga och tröttnade lite. Men just nu fick jag feeling. Livet är bra, det har hänt så mycket saker sen sist jag skrev. Det har blivit höst, jag är med i vikariebanken och har jobbat hela veckan på en förskola, jag och syskonen var en sväng på Harry Potter utställningen och vi har även varit hundvakt åt söta Sammy. Sen det bästa av allt är att jag tagit KÖRKORT!!!! Äntligen säger jag, gud vad det var efterlängtat. Svårt att skriva vad jag gjort mer då mitt liv inte varit så speciellt och därför en anledning till varför jag inte skrivit. Men vem vet kanske jag börjar igen?

RSS 2.0