Hejdå!

Nu bär det snart iväg! Ska bara åka och hämta lillebror och packa det sista.
Är hemma igen på söndag kväll. Ska ta massa kort!
Vi hörs! ♥

28 juli

Hej på er!
Tack för alla kommentarer jag fått på sista tiden!
Sitter och kollar på tv och chillar lite nu. Det är ganska tyst hemma för Oscar sover hos en kompis och Becca är på fotbollscup. Så det är bara jag, mamma och pappa hemma. Så vi var nyss ute och gick i regnet.
De är dö äklig värme ute, inte varmt och inte kalt.
Becca är som sagt på fotbollscup i Kalmar, vi andra åker dit i morgon och är där över helgen.
Blir nice att sova på hotell och äta ute och så men det kan nog bli lite tråkigt att kolla på matcher, för Becca är inte ens med och spelar. Men vi ska nog åka över till Öland på lördag och där har jag aldrig vart så det kan bli kul.
Kameran följer såklart med.
Nu ska jag packa, ska se om ja hinner göra ett inlägg innan vi åker i morgon annars hörs vi på söndag.

Dag 04- När jag var liten

Jag var bäst, snällast, gulligast och dö cool så klart. Snarare snäll och tjock haha. Nej jag var inte så tjock, bara lite. Jag gjorde det som någon sa att jag skulle göra.
Vi har en film där jag och Becca sitter i sängen och sjunger ur en sångbok, Becca säger till mig: Kan du sjunga den, aa säger jag och börjar sjunga. Sen tappar Becca sångboken och säger: Kan du ta upp den? Oh vad tror ni jag gjorde, jo jag tog upp den och forsatte sjunga.
Jag lekte mycket med dockor, gillade att klä ut mig, ha skola för mina gosedjur o så haha så söt jag var.
Nu vet jag inte vad jag ska säga mer, hoppas det här blir bra.

Ge mig!


Jag har beslutsångest!

Jag funderar på att klippa mitt hår, men ändå inte. Jag tycker jag fått en bra längd på håret nu och jag kan göra massa frisyrer o så men jag vill ändå göra något nytt. Har funderat på att klippa till axlarna och göra mittbena, såg en som hade så och de va dö fint men jag vet inte. Hjälp!
Vad tycker ni? Klippa eller inte?





24 juli

Fillan is back!
Hemma i stan nu, dö skönt! Så vill ni ses så hör av er.
Mamma och pappa börjar jobba i morgon så därför åkte vi hem. Haft en trevlig helg med trevliga människor i från Borås, bilder kommer nog senare i veckan.
Nu ska jag packa upp, duscha och fixa. Har en del att packa upp efter 4 veckor på landet så det är väll bäst att jag börjar.

Dag 03- Mina närmaste

Mina närmaste, hmm... Det måste vara Becca, Mamma och Linnéa.
Becca och jag är väldigt tajta som personer vilket gör att vi står väldigt nära varandra.
Jag skulle göra allt för henne likadant som jag tror hon skulle göra allt för mig ♥
Mamma skrev jag om i förra inlägget så läs där!
Linnéa och jag har känt varandra sen 3an men vi började inte prata förän slutet av 4an början av 5an. Linnéa är så sjukt bra, jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Jag förstår inte hur jag ska klara av tre år på gymansiet utan henne? Hon stöttar mig. Hon och jag har humor som ingen annan har, vi kan ligga och skratta så vi nästan dör och ingen vet egentligen vad vi skrattar åt. Det är det som är så härligt! Hon är min fru och jag älskar henne♥



Dag 02- Mina föräldrar

Nu tänkte jag köra dag 2 och jag tänkte prata om dom var för sig.

Pappa:
Min pappa heter Anders och är så klart världens bästa pappa. Han är snäll, glad, smart, omtänksam och rolig. Pappas humor suger haha nej jag älskar pappas humor, lite sarkastisk sådär haha.
Pappa bryr sig väldigt mycket om hur jag mår. Han sprider glädje. När jag är med pappa känner jag mig trygg, inget farligt kommer hända när jag är med han, så känns det. 
Pappa är den som har stöttat mig med skolan, han har hjälpt mig med allt han kan. Jag skulle verkligen inte ha klarat engelskan om jag inte hade haft pappa som hjälp och stöd. Han har peppat mig otroligt mycket.
Jag har alltid fått höra att jag är lik min pappa på många sätt vilket jag är glad över. 
Pappa är väldigt bestäm med vad som är rätt och vill gärna ha rätt själv annars blir han lite sur hihi. Jag har alltid sagt att när jag gifter mig ska min pappa leda in mig i kyrkan och det tänker jag hålla fast vid.

Mamma: 
Min mamma heter Anna och är också världens bästa mamma. Mamma är snäll, glad och väldigt omtänksam.
Jag kan prata om nästan allt med henne, och jag vet att hon finns för mig i alla situationer.
Mamma får alla att må bra. Men min mamma har som alla andra några dåliga sidor, hon har väldigt kort stubin men hon är aldrig långsint. Mamma är den pinsammaste av mina föräldrar men jag tycker det är ganska härligt ibland att hon bjuder så mycket på sig själv som hon gör.

Jag älskar mina föräldrar sjukt mycket ♥


Båttur på östersjön!








Dagar på landet

Hej!
Nu har jag massa bilder att bjuda på så tänkte blogga lite.
Igår var vi ute och åkte båt hela dagen med några som har stuga här också. Det va jättemysigt och kul!
Åkte till Harstena och lite, jättemysigt!
I helgen kommer alla från Borås, första gången dom kommer till landet! De blir dö nice! Sen på söndag åker vi hem för då börjar mamma och pappa jobba.
Så från och med måndag blir bloggen bra!
Nu ska ni först få se lite bilder från dom senaste dagarna och  lite annat sen kommer bilder från igår.





Dag 01- Presentera mig själv

Som ni vet så heter jag Felicia men familj och vänner säger fillan.
Jag är en glad, positiv tjej med världen konstigaste humor och ett fult skratt enligt mig själv :D
Jag kom till världen den 13 december 1995 med min tvilling Rebecca. Jag var väldigt sjuk när jag föddes så när jag kom ut så jag låg i kuvös väldigt  länge, för vi kom ut för tidigt ur min mammas mage, en hel månad för tidigt. Så jag skulle egentligen varit född i januari 1996.
Folk som känner mig tycker att jag är ganska klumpig haha nej men jag har gjort ila mig ganska mycket i mitt liv. Varit på sjukhus ett vis antal gånger, haft hjärnskakning 2 gånger, fått sytt, ramlat nerför trappor mm. Jag har aldrig brutit något men de skulle inte förvåna mig om det händer haha.
Efter sommaren börjar jag första året på gymnasiet, Nya BF på Hagagymnasiet här i Norrköping. Ska bli sjukt kul, läskigt och spännande.
Jag älskar att vara ute och resa men har bara varit utomlands 5 gånger, har bara åkt flygplan 3 gånger.
Hoppas ni vet lite mer om mig nu, dag två kommer i morgon!

7 Dagar

Har fått ganska många nya läsare på sista tiden så tänkte göra det här så ni vet lite mer om mig!
Så börjar idag med dag 1.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Mina närmaste

Dag 04
– När jag var liten
Dag 05 – Mina syskon
Dag 06 – Hur en riktig vän ska vara
Dag 07 – Detta ångrar jag

Jag håller vad jag lovar

Lovade ju er bilder från helgen så här har ni.
Fick besök av min morbrors bror och hans familj, väldigt mysigt. Härliga ungar de där!
Bjuder på femte bilden, ser ut att ha värsta hängmagen men tycker själva bilden är ganska mysig.
'

Hemma bäst!

Jag har idag gjort 600 inlägg på min blogg! Duktig jag är. (Värt några kommentarer)
Fillan är hemma i stan! Jag ska få sova i min egen säng i mitt rum! Amanda ska nog sova här i morgon efter bion tror jag. Åker till landet på Fredag igen men det gör inte så mycket, kusinerna kanske ska ner så de blir bra.
Bio i morgon med Danni, Kronjuvelerna! Någon som sätt den? Säg till vad ni tyckte om den i så fall. Innan ska vi äta med Becca och Amanda, mys!
Ikväll blir det att se på fotboll och dricka cola och chilla! Heja Sverige! Jag har faktiskt kollat på alla matcher, till och med några Sverige inte spelat.
Har ändrat design och header nu, ser ni inte tryck F5. Ska lägga in massa bilder sen helgen snart också, passar på när jag har internet!
Min mobil vill inte som jag så kan inte ladda upp bilder från mobilen men har massa från kameran, så kolla snart!

Mors lilla fillan i skogen gick


Jag är bäst puss

Hej!! Jag hatar att hitta på rubriker. By the way. Är fortfarande på landet så bloggen blir lidande ett tag till. Ska åka hem antingen på onsdag kväll eller torsdag morgon. Ska på bio med Danni på torsdag kväll, vi ska se krongyvellerna eller hur det stavas. Hoppas den är riktigt bra, bra skådisar med i alla fall. Åker tillbaka till landet på fredag nån gång igen. Ska försöka lägga in massa bilder i stan så ni får lite att titta på. Nu ska vi snart åka in till viken och handla lite, sen får vi se vad som händer. Kanske får besök i morgon så det är nice. Ha det bäst, Så hörs vi :)

Ställ frågor!

Hola amigos! (Bara för att jag kan lite spanske) okej seriöst nu då. Är på landet och steker, 27 grader. Tyvärr har det kommit rätt mycke aliger så man kan inte va under vattnet. I morgon kommer moster och morbror och Ziggy så klart! Sen kommer även några till, så det blir nice. Nästa vecka kommer andra gäster och sen åker jag nog in till stan på onsdag och går på bio med Danni. Så ser från i mot det som komma ska :-D nu ska jag fortsätta steka, ha det bäst. Och glöm inte ställa massa frågor, något finns det väll ni vill veta om mig.

Sommarkänsla






Tog lite bilder på landet nu i veckan, tyckte dom blev ganska bra.


Jag älskar sommaren!

Hejj!
Jag är glad nu, för ja kom in på Barn och Fritid på Haga!!! De kommer bli as nice!
Idag har jag i alla fall varit ute och åkt runt, Becca och jag följde med mormor till två kyrkogårdar där gammelmorfar pch dom ligger. Åt glas och gick runt och kollade lite, de va mysigt.
Ikväll kommer Oscars kompis mamma så ska vi grila och så!
Igår var vi ute på en ö och badade, de är runt 20 grader i vattnet, och på kvällen var vi ute i gryt och åt, as gott och mysigt!
Nu ska ni få se lite bilder från allt.






RSS 2.0