31 Maj

Denna helvetesvecka är över, nu har jag bara 2 stora inlämningar kvar och förhoppningsvis bara ett prov innan jag kan njuta lite. Fredag vilket är så himla skönt och det har varit sol hela dagen men Jag klädde mig dock lite fel. 
Njöt ute i solen med mina fina vänner, gick ut med en gris till hund och svetten bara rann om oss båda två, gick runt i hageby med fruktansvärd skoskav, somnade ute på altanen vilket resulterade i ett rött face, åt god mat och avslutade kvällen med let´s dance hemma hos min skånske vän Linnéa haha!

28 Maj

Vill bara säga att jag lägger bloggen åt sidan för ett tag. Orkar inte lägga kraft på den då jag har 2 prov denna vecka, två seminarium och flera inlämningar. Så vi ses kanske i helgen! Puss på er och var ute i solen åt mig också. 
 

27 Maj

Denna måndag har varit fruktansvärt seg och tråkig. Mitt humör har inte varit det bästa , förlåt Sofia!
Är väldigt otagg på livet och hatar skolan! Kill me softly!


26 Maj

Har haft en så sjukt rolig helg! 70tals fest med över 100 pers där alla var utklädda till massa olika och roliga saker! Bra musik tack vare kusin och hans band, god mat, god dricka och massa bra musik tillsammans med härliga människor. Dansade natten lång och kom i säng vid 4 men helt klart värt!  Är väldigt nöjd över min outfit haha så jävla cool var jag! Kände inte riktigt igen mig själv. Tackar två fina människor för min sminkning och hår!
 

23 Maj

Hatar just nu skolan och allt som hör det till. Drömmer mig bort till sommarlov, värme, barbent och frihet. 
Får panik så fort jag tänker på alla saker som ska hinnas med innan jag tar sommarlov. Saker i varje ämne, prov hit och inlämning dit. JAG ORKAR INTE! 
Nu lever jag på känslan att det är fredag i morgon och en dag kvar av denna jobbiga vecka och taggar inför helgens 70talsfest! 
 
 

21 Maj

Haft ont i örat sen söndags. Idag när jag vaknade hade jag fruktansvärt ont så åkte till läkaren. 
Hon konstaterade att jag har fått mycket vax i örat som ligger och trycker emot min trumhinna och det är därför jag har ont. Så ska käka medicin i 5 dagar och hoppas det blir bättre! 
Åkte hem efter besöket då jag även har ont i huvudet, hals och lite febrig. Sett typ 50 avsnitt av one tree hill sen dess. Nu ska jag snart ta en varmdusch och hoppas jag mår bättre i morgon för har både prov och redovisning 

Instagram

Mina 6 senaste från instagram. 
Följ mig: ffelicialundgren 
Jag lägger upp mer bilder där än vad jag gör på bloggen. 
http://instagram.com/ffelicialundgren. Kopiera länken så kommer ni till min instagram för er som inte är medlemmar. 

19 Maj

Haft en bra helg, lugn och skön.
Hunnit med att plugga så är klar med en uppgift, nu har jag bara typ 50 kvar innan jag kan ta sommarlov! 
Eurovision var sådär tyckte jag, ganska dåliga bidrag faktiskt. Nu ska jag snart duscha och sedan läsa om cellens delar, hurra vad kul!
 
 

18 Maj

Sitter ute på altan nu och ska försöka plugga. Gör faktiskt inget att plugga nu då det är varmt och skönt  och jag sitter i shorts. Vaknade vid 9 och har sedan dess sett på Disney Channel vilket va mysigt. 
Nu ska jag plugga specialpedagogik, får se ifall jag åker bort och köper en glass senare, det skulle vara gott! 

17 Maj

Det är fredag och Norges nationaldag! Bara jag och mamma hemma , de andra har åkt till landet så mamma och jag har haft en mysig kväll! Vi köpte varsin god sallad och sen lite glass på de och mycket härligt prat- en bra kväll helt enkelt ! I morgon vet jag inte vad jag ska göra, hoppas på bra väder!

 

16 Maj

Lagt bloggen åt sidan då matteplugg och andra skolsaker varit i fokus. idag dock tog jag en pluggfri kväll och gick istället en långpromenad med pappa i kvällssolen. Hade matteprovet idag och min halva magkänslan säger att det gick bra och andra halvan säger att det gick rätt åt helvete! Vi får se vilken sida som visar det rätta. Nu taggar vi för fredag och sista dagen på veckan!


13 Maj

Kort och ganska chill dag! Slutade 12 vilket var skönt , tagit det lugnt och myst med ziggy! Nu på kvällen åkte skämskuddden fram några gånger till Morgan och Ola-Conny haha. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska se på tv innan jag ska sova.


12 Maj

Slut på långhelg men jag kan absolut inte klaga på den. Haft det väldigt bra! 
Idag var vi ute vid ett naturreservat, gick vid havet vilket var mysigt! Övningskörde med mamma idag och det gick faktiskt väldigt bra. Lindöborna kan vara lugna när jag kör haha! Har pluggat en del idag också, nu ska jag satsa på skolan den här sista månaden så jag kan vara nöjd på skolavslutningen! 

10 Maj

Känns jättekonstigt att det är fredag och jag har två hela dagar kvar av ledighet. 
Dagen spenderades i vasaparken med Becca och Amanda, mycket trevligt. Hade med oss massa god frukt och vädret kan man inte klaga på så allt var bra! Kvällen har spenderats med kära Linnéa, let´s dance och chips. En mycket bra fredag helt enkelt. Får se vad som händer i morgon. 
 

9 Maj

Ledig dag vilket har varit så skönt! Pluggat lite, vilat , varit i hageby med syrran och övningskört! Skit vad det var roligt och jag känner mig ganska duktig! Jag har kontroll på bilen nu och allt fungerade ute i trafiken! Nu ska vi äta grillad hamburgare ute på altanen!


8 Maj

Bra dag återigen , hade bra humör hela dagen! Mycket politik och mycket skratt summerar skoldagen. Gick en promenad med två mysiga filurer efter skolan! Jag är på as bra humör för nu är jag ledig ett par dagar vilket behövs!


7 maj

Så härligt väder, humöret är på topp! Fick idag träffa min mentors söta dotter , åh vad gullig! Supersöt verkligen! Slutade vid 2 och då sprang jag en liten runda , blev väldigt kort men skönt. Låg sedan och halvsov på altanen. En dag kvar sen långhelg, så skööönt!!


6 maj

Måndag och jag står fortfarande fast i att jag hatar måndagar! Sega lektioner , jobbig timme hos tandläkaren , mycket plugg och ingen energi.
Det ända positiva är att jag har pluggat klart för ikväll , det är sol och vi åt middag på altanen!


5 maj

Haft en väldigt bra och mysig helg! Besök av en gullig familj , mycket sol, ätit massa glass och annat gott, myst med kusin och tagit det lugnt!
Det ändå som jag inte gjort är att plugga vilket jag skulle behövt göra men aja.
3 dagar i skolan sen långledigt så nu i veckan ska jag ta tag i allt plugg.
Bilder ifrån helgen kommer i morgon!


4 Maj

Fredag och åter helg, skönt!
Bra dag med fina vänner i skolan , satt ute på rasten i värmen. Älskar det! Blir så glad av denna sol!
Hamnade på altanen i solen i några timmar när jag kom hem och sedan har jag ätit gott och sett film med familjen. I morgon får vi gäster vilket blir trevligt!


1 Maj

Mådde sådär i helgen så stannade hemma i måndags. Kämpade mig igenom tisdagen och låtsades att ja mådde bra för ville gå på fest på kvällen. Men insåg väl hemma att det skulle jag inte, med 38,4 graders feber fick jag snällt stanna hemma i sängen och firade min valborg med film under täcken och filtar. Blev inte bättre när jag vaknade dagen därpå och solen sken men jag mådde fortfarande inte bra så låg i sängen idag också. Var ute en kvart ungefär då jag fick två fina väskor av bästa Linnéa! I morgon ska jag trycka i mig tabletter och gå till skolan och vara med på orientering. Kanske ligger död i helgen men va fan, jag är trött på min säng. 
 †

RSS 2.0