29 juni


Hej på er! 
Livet flyter på bra, jobbet är lugnt då de typ inte är några barn alls. Jag har idag fått löneförhöjning och fått veta schema för hösten vilket känns väldigt bra. Och jag har nu bara 3 dagar kvar innan SEMESTER! Ska bli så himla skönt att vara helt ledig till och med 10 Augusti. Ska tillbringa mycket tid på landet och bara va, men även lite små grejer planerat som Liseberg och Grönan. O de bästa av allt, Cypern! Om en månad åker Becca jag och Amanda till Cypern för en vecka med sol och bad! Ska bli så himla skönt och jag längtar som fan!
Ska försöka uppdatera mer nu i sommar då jag tar mer bilder som gör de roligare!  

21 Juni


Då är ännu en midsommar över och ännu ett år till nästa. Haft en väldigt bra helg trots massa regn, kallt o lite mycket dricka haha. Jag trotsade regnet i fredags och gick barbent men de funkade de med. De blev traktoråkning för att samla in eklöv till midsommarstången, sillunch, dans runt midsommarstången, jordgubbstårta och grillning och fest på kvällen! Nu laddar jag om för en veckas jobb, min sista hela vecka innan semester. Har totalt 7 jobbdagar kvar! Hopppas ni också haft en bra midsommar! 

To much information

Har du gråtit offentligt - ja 
Kan du kasta macka med stenar - nej tyvärr inte
Va äter du på bio - popcorn eller godis  
När sov du senast på golvet - haha på påsk faktiskt haha
Vilken är din mammas hemstad - valdeemarsvik 
Vilken är din pappas hemstad - Norrköping 
Hur många timmar måste du sova för att fungera - runt 6-7
Är dina dagar fullbokade o stressiga - nej inte så farligt 
Tror du på liv på andra planeter - ja något finns de nog , några gröna små saker haha

13 Juni


Hej på er! Gårdagen var så bra. Underbart väder. Började dagen med att åka till smultronstället med syskonen, så jäkla gott men gud vad mätt jag blev. Sen åkte vi hem och gick på fina Amandas urspring! Var så glad för hennes skull! Senare var vi även med på hennes mottagning och efter de drog jag Becca och Sofia till Enjoi och tog varsin drink och hade de trevligt. Riktigt bra dag helt enkelt! 

1 år sedan!

 
 
 

7 Juni


Bilder från senaste dagarna. 
Hade gårdsfest på jobbet och fick ett jättefint ljus från alla föräldrar, jättegulligt! Rotade fram min studentmössa för är så grymt jäkla avundsjuk på de som tar studenten i år. Vill också göra roliga saker och umgås med klassen och festa! Igår umgicks jag med Sofia, Carro och Emma och hade de så mysigt, de är riktigt bra tjejer de alltså. Vi åt pizza, spelade kubb och såg skräckfilm. I fredags åkte jag ner till landet med familjen och åt årets första grillning! Så gott så jag dör!! Nu laddar jag upp för en 4 dagars arbetsvecka! Ha en bra vecka allihopa! 

3 Juni

Hej! 
Nu är vi inne på den första sommarmånaden vilket känns helt sjukt. Dock har jag inga sommarfeelings alls och går runt i fliströja och fryser. Detta regnade gör mig galen. Nu ska jag sluta vara typisk svensk och prata om vädret. Idag när jag cyklade genom Vasaparken så var det massor av studenter med vita mössor och jag blev så himla glad i hela kroppen och kunde verkligen förstå deras glädje! Det är helt makalöst att om en vecka ungefär har jag varit utan skolan i ett år. Ett helt år, de är sjukt hur tiden kan gå så fort. Har i allafall redan nu förberett ett långt inlägg med bara massa härliga bilder sen studentveckan och utspringet som kommer upp någon gång nästa vecka så har ni något att se fram emot! 

RSS 2.0