30 Juli

Åkte ju ner till landet igår för att umgås med en fin familj som var på besök! Tyvärr var inte vädret på vår sida men ett dopp i havet blev det i allafall! Idag käkade vi pizza i viken innan hemfärd. När vi kom hem åkte jag och handlade mat och sen gjorde jag matlåda och pluggade körkortsteori. Nu ligger jag i mamma o pappas säng och ser film och ska snart sova. Ska jobba på annan våning imorgon på jobbet vilket blir en prövning men ska bli kul!
 

28 juli


Hade en väldigt bra helg på landet med riktigt bra människor! Badade massa och åt gott! Jobbade idag men nu är jag ledig fram till torsdag vilket är skönt. Inte många pass kvar att jobba nu. Åker ner till landet imorgon igen, blir ett jäkla farande fram och tillbaka men vill passa på att vara där nere så mycket som möjligt speciellt när vi får gäster. Nu ska jag sova och njuta av lite ledighet! 

24 juli

Idag är det 5 månader kvar till julafton! Haha tycker det är kul att säga det i denna hetta som är. 

I onsdags käkade jag och Becca middag hos kusin Angelica och hennes kompis. Vi gick sedan till knäpppingsborg och lyssnade på musik och drack vin. Mycket trevligt.
Vi bestämde spontant att vi skulle ut dagen efter. Så jag jobbade till 9 och sen åkte jag på förfest med angelicas kompis som jag knappt känner. Vi mötte sedan upp Angelica efter att hon sluta och gick ner till Hugos där vi dansade och hade kul. Somnade i Angelicas säng vid halv 5. Älskar när saker sker spontant! Angelica och jag vaknade imorse lite bakfulla och trötta haha.  Vi gick och käkade på Angelicas jobb. Hamburgare och Cola har nog aldrig smakat så bra som då haha! Nu ikväll har jag jobbat och ska upp vid 6 imorgon bitti så lagom trött. Blev ett långt inlägg. 




19 Juli

Var ett tag sen jag skrev men har haft det bra. Varit på landet en del och jobbat lite. Jobbade kväll igår, dag idag och kväll imorgon. Segt att jobba helg men jag tänker på pengarna! Idag har vi firat en som fyllde 95, as pigg är han och man kan tro han är 85. Han sa själv att han kände sig som 60 haha. Vi åt tårta och hade det trevligt. Nu har jag precis ätit jordgubbar och ser film. Ensam hemma till 9 ikväll. 

Hittade denna fina tröja idag på rean! Blev riktigt glad över den! Verkligen ett lyckat köp!



En månad har gått!

Det har redan gått en månad sen vi stod och skrek "vi har tagit studenten, vi har har tagit studenten. Fy fan vad vi är bra". Kan inte fatta att det redan gått en månad. Det är inte förän nu som jag börjat förstå att det är över! Vill tillbaka! 









12 Juli



Har det så bra på landet! Solen skiner och är på bra humör. Tyvärr har det kommit alger i vattnet så går inte bada. Igår satt vi vid vattnet och åt mat vilket var mysigt. Nu har Becca precis kört ett Friskis pass med oss ute på tomten haha mycket roligt och jäkligt jobbigt. Nu ska jag duscha och sen ska vi grilla. 

10 Juli


Älskar att kolla we heart it appen, finns så mycket fina bilder! 
Lagt mig i sängen efter ett kvällsjobb. Är äntligen frisk och mår bra så idag jobbade jag på ordentligt! Nu taggar jag ett dagpass sen är jag ledig fram till måndag eftermiddag så i morgon åker vi till landet för att fira att mamma o pappa fått semester! 

8 Juli

Jobbet rullar på bra tycker jag och jag börjar vänja mig vid att tömma kateter, få in brösten i bh , ta på stödstrumpor och servera kaffe. Ja det är vad min glamorösa vardag består av haha.  Ä Jag är ledig idag och imorgon vilket är så skönt då jag inte mår bra. Lite feber och hosta så stannade hemma från jobbet igår. Nu jobbar jag inte förän torsdag kväll. Jag myser istället sönder med lacki! Kusin och hans flickväns hund som vi ska ha i mer än 2 veckor nu! Han sover med mig o är så mysig! Nu ska vi försöka ta oss ut på en liten promenad i hettan. Så varmt ute och lackie svettas och jag med. Jättejobbigt att ha feber i denna värme. Ena minuten ligger jag med filt o andra svettas jag som en gris haha. 
 

Morfar ❤️

Min uppdatering är inte bra men har inte haft någon lust alls att skriva. Helgen som var va mycket jobbig och ledsam. Vi tog farväl av finaste morfar! Har inte skrivit något om det innan men jag gör det nu. Morfar blev väldigt dålig under studentveckan och låg på sjukhus hela tiden och var knappt vid medvetande. Fredagen den 13 juni , Samma dag jag tog studenten dog han. Det var jättetufft att det skedde samma vecka. I fredags var som sagt begravningen som var så jäkla jobbig men samtidigt var allt så fint! Det var fint att se hur omtyckt han var och att så mycket folk faktiskt kom för han o mormors skull. 



RSS 2.0